V Cityparku si lahko najmlajši na zabaven način pridobijo nove igrače

V Cityparku si lahko najmlajši na zabaven način pridobijo nove igrače (foto: FOTO: promocijski material) FOTO: promocijski material
8. 10. 2019 | Promocijsko sporočilo

Imate doma omare igrač, ki jih ne potrebujete? So se vaši najmlajši naveličali svojih starih igrač in bi jih radi zamenjali? Naj plišasti medvedki, knjige in avtomobilčki zaživijo v novem domu.

V Cityparku, največjem in najsodobnejšem nakupovalnem središču pri nas, v soboto,12. oktobra, od 16. do 19. ure, organizirajo otroški bazar igrač. Ta bo potekal v sklopu že tradicionalnega družinskega dne.

Otroci bodo lahko brezplačno rezervirali svojo stojnico v Cityparku in na njej postavili svoje stare igrače. Lahko jih bodo prodali obiskovalcem, izmenjali z otroki na sosednjih stojnicah ali jih podarili ter s tem še komu polepšali dan. Bazar igrač je namenjen otrokom, starim od 6 do 14 let. Otroci se bodo tako poslovili od igrač, ki so se jih naveličali, in si na zabaven način pridobili nove. Najmlajši bodo tako lahko preizkusili svojo podjetniško žilico na družbeno odgovoren in naravi prijazen način.

Prijava je možna preko spletne strani www.citypark.si, na Info točki ali v otroškem igrišču v Cityparku.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri