V Cityparku spoznajte Drakulo in ostale pošasti ter obiščite njihov dvorec

V Cityparku spoznajte Drakulo in ostale pošasti ter obiščite njihov dvorec (foto: BTC City Park Press) BTC City Park Press
10. 9. 2019 | Promocijsko sporočilo

V Citypark, največje nakupovalno središče pri nas, so prispeli grof Drakula (Drac), Manca (Mavis), Frankenstein (Frank), mumija Ožbej (Murray) in drugi. Obiskovalce vabijo v svoj Hotel Transilvanija, kjer morajo v sebi prebuditi malo, nagajivo, radovedno in prijazno pošast. »Navdušeni smo nad zanimanjem in obiskom Drakulinega dvorca. Ponosni smo, da smo v Slovenijo kot prvi uspeli pripeljati zabavne in srčne junake priljubljenih filmov in serije,« je povedal Andrej Ropret, center manager Cityparka.

Največji tematski park Hotel Transilvanija je postavljen v pritličju Cityparka, nasproti trgovine Interspar. Obiskovalci si ga lahko brezplačno ogledajo in vanj vstopijo vse do ponedeljka, 16. septembra. Vsak dan bodo junaki po licenciranem programu gostom pripravili družinsko doživetje, polno smeha, igrivosti in zabave. Tematski park lahko med tednom obiščete med 16. in 20. uro, ob sobotah med 11. in 20. uro ter ob nedeljah med 11. in 15. uro.

Obiskovalci so razdeljeni v skupine. Ekipo sestavljajo starši, otroci in animator. Dvorec je zasnovan s tremi predori za pobeg, v njih pa vas čakajo glavni junaki. V preddverju je Drakulin predor, kjer so interaktivne igre s presenečenji (skrite kode, ključi, slepe ulice ipd.). V tem delu morate najti pot do Frankensteinovega laboratorija. Tam boste med drugim naleteli na tipke, ki bodo sprožile števila presenečenja in več zvočnih in svetlobnih učinkov. Ko vam bo uspelo pobegniti, boste prispeli do predora mumije Ožbeja (Murray), kjer je potrebna še dodatna pazljivost. Skrite skale lahko namreč sprožijo laserske učinke. Ko boste laserjem uspeli pobegniti, lahko izstopite iz predora in prispete do cilja ter tako postanete prava pošast. V prvih dveh dneh se je v nalogah hotela preizkusilo že več kot 200 družin.

Nakupovalno središče Citypark, ki letos praznuje 17. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji in hkrati najsodobnejše v Ljubljani. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. Lani ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v šestih državah srednje, južne in vzhodne Evrope s skupno površino približno 860.000 kvadratnih metrov. Je vodilna družba na področju gradnje, razvoja in upravljanja nakupovalnih središč tako v Avstriji kot tudi v Sloveniji. Nakupovalna središča SES so že deseto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri