V kina prihaja Odred odpisanih!

18. 7. 2016

Zberi moštvo najbolj nevarnih super zlikovcev na svetu, ki jih imaš v zaporu, daj jim najbolj učinkovito orožje, kar ga ima na voljo vlada, in jih pošlji v boj proti skrivnostni nepremagljivi entiteti ...

Agentka ameriške vohunske službe Amanda Waller je za nalogo določila najbolj tajno skupino raznolikih, zlohotnih posameznikov, ki nimajo česa izgubiti. A se moštvu hitro posveti, da niso bili izbrani zato, da jim naloga uspe, temveč zato, da nanje zvalijo krivdo, ko jim spodleti. Bodo Odpisani vztrajali tudi za ceno svojih življenj, ali pa se bodo odločili, da vsak poskrbi zgolj za lastno kožo?

David Ayer režira po lastnem scenariju, ki ga je spisal na podlagi likov založbe stripov DC Comics. Igrajo Will Smith, oskarjevec Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman, oskarjeva nominiranka Viola Davis, Jai Courtney, Jay Hernandez, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ike Barinholtz, Scott Eastwood, Cara Delevingne, Adam Beach in novinka Karen Fukuhara.

Producirajo Charles Roven in Richard Suckle, izza kamer pa sodelujejo še direktor fotografije Roman Vasyanov, scenograf Oliver Scholl, montažer John Gilroy in kostumografinja Kate Hawley. Glasbo je zložil z oskarjem nagrajeni Steven Price.

Film v kinematografe prihaja v formatih 3D, 2D in IMAX 3D 5. augusta 2016.

ODRED ODPISANIH

  • Režija: David Ayer
  • Scenarij: David Ayer
  • Igrajo: Will Smith, Jared Leto, Viola Davis in drugi
  • Žanr: akcijska film
  • Dolžina: n/a