V kino prihaja nadnaravna srhljivka Mesto zločina z Adrienom Brodyjem v glavni vlogi!

13. 7. 2016

Te dni prihaja v domače kinematografe težko pričakovana nadnaravna srhljivka MESTO ZLOČINA z Adrienom Brodyjem v glavni vlogi.

To je film Michaela Petronija, scenarista uspešnic, kot so Zgodbe iz Narnije: Potovanje Potepuške zarje, Obred in Kradljivka knjig, za katerega je MESTO ZLOČINA že drugi režijski podvig. Film je razvijal kar deset let in opisuje ga kot poklon kinematografskim mejnikom, kot sta Ne glej zdaj (1973) in Šesti čut (1999). Nadnaravna srhljivka MESTO ZLOČINA bo pri nas na sporedu od četrtka, 21. julija, medtem pa si lahko ogledate kino napovednik, ki vam ga predstavljamo ob tej priložnosti.

Psihoterapevta Petra Bowersa (Brody) že dolgo preganjajo nočne more in grozljive vizije. Ko odkrije strahotno skrivnost o svojih pacientih, se znajde na poti, ki ga privede do rojstnega kraja, ki ga je zapustil pred leti. Prav tam, v False Ckreeku, bo moral razrešiti desetletja staro uganko, ki skriva ključ do njegovih nenavadnih in nevarnih blodenj.

Glavno vlogo v srhljivki MESTO ZLOČINA je odigral Adrien Brody, ki ga občinstvo najbolj pozna po oskarju za vlogo v mojstrovini Pianist Roberta Polanskega. Ob njem nastopata še Sam Neill (Jurski park) in Robin McLeavy (Abraham Lincoln: Lovec na vampirje).

Vizionarski nadnaravni triler scenarista in režiserja Michaela Petronija je poln mračnih in zloveščih vzdušij in njegovo vznemirljivo mirnost prekinjajo eksplozivni prizori, ki dajejo poseben značaj slojeviti skrivnostnosti zgodbe, ki nam zleze pod kožo. Premiera filma je bila na filmskem festivalu v Tribeci, kjer je požel številne pohvale kritike in občinstva, Petroni pa je v enem številnih intervjujev izrazil prepričanje, da bo film s svojo prefinjeno napetostjo osupnil in pretresel gledalce.

Nadnaravni horor-triler MESTO ZLOČINA bo na sporedu od četrtka, 21. julija!