V Koper prihajata skupini Elvis Jackson in Happy Ol'McWeasel!

13. 10. 2015

Oktober je dober! Še posebno, če je to sobota, 17. oktobra, ko v Kopru (šotor - Koštabona) ob 21.00 uri nastopajo ELVIS JACKSON, Happy Ol'McWeasel in Perfect Strangers!

Najbolj priznan, poskočen in energičen punk rock primorski band Elvis Jackson nadaljuje s promocijo novega in uspešnega albuma Radio Unfriendly v Kopru. Potem ko so album predstavljali tisočim navdušencem po Sloveniji in Evropi preko pomladi in poletja, je napočil čas, da se po dveh letih predstavijo tudi pred primorsko publiko v Kopru. Poleg novejših pesmi bodo pregovorno zabavni in udarni Elvisi postregli tudi z vsemi največjimi hiti iz 17-letne dosedanje uspešne in razgibane glasbene kariere. Njihovi koncerti so več kot zgolj suhoparno rokersko nabijanje, saj kvartet premore izreden občutek za sodelovanje z občinstvom. Posebno atraktiven pa je vedno pristop in nastop frontmena Bude, medtem ko žanrsko Elvisi ne poznajo preprek, saj v njihovi glasbi lahko slišimo vse od punka, rocka, popa, reggaeja, hard cora, skaja in metala.

Da bo večer popoln in da se boste primerno ogreli in uvedli v Elvis vragolije bodo poskrbeli odlični Štajerci, nori in poskočni, Happy Ol'McWeasel. Vesela druščina ljubiteljev piva in dobre folk punk rock godbe je prepričala že marsikje, tudi po Evropi, album pa so izdali tudi na Japonskem. Tokrat prihajajo predstavit svoj najnovejši, drugi album, "Heard Ya Say!", ki počasi pridobiva fane vsepovsod po državi, napoveduje pa se mu tudi dobra popotnica na tujem. Brez dvoma vas fantje ne bodu pustili ravnodušne. Prvovrstno rock zabavo na tradicionalnem Oktober je dober pa bodo otvorili čedalje glasnejši in z ženskim rock vokalom prepoznavni domačini Perfect Strangers.

Priporočamo