V Kranju so bili hitri, pa še drzni zraven

Ekipa 32nd Drift Squadron je predstavila 14 predelanih in atraktivnih vozil (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
1. 8. 2019

Action Night s filmom Hitri in drzni: Hobbs in shaw je včeraj v Cineplexx kina privabil najbolj zveste oboževalce franšize Hitri in drzni, ki so dočakali novo poglavje, ko sta na velika platna prvič kot glavna akterja prišla Dwayne Johnson in Jason Statham v svojih že znanih vlogah Luka Hobbsa in Deckarda Shawa.

Za dobro vzdušje je že v popoldanskih urah na parkirišču pred Planetom Tuš v Kranju skrbela ekipa 32nd Drift Squadron, ki je predstavila 14 predelanih in atraktivnih vozil, dogajanje pa so popestrili še člani Uprave za obrambo Kranj s promocijskim vozilom in simulatorjem na katerem so obiskovalci lahko preizkusili svoje strelske sposobnosti. V Murski Soboti je z akcijskimi vozili, ki so bili prava paša za oči, popestril dogajanje Avto Klub SRT.

Za dobro vzdušje na parkirišču in kasneje v dvorani je poskrbel moderator Uroš Bitenc, ki je srečne nagrajence razveselili s super nagradami. Dogodka so se udeležili tudi: deskar Žan Košir, gamer Jure Tršan Blond ter vloger Dino Hajderovič. Obiskovalci so se razveselili promocijskega izvoda revija Avtomagazin ter osvežilne Pepsi Max Limeta.