V Ljubljano prihaja Hitoidni Lost Frequencies

V Ljubljano prihaja Hitoidni Lost Frequencies (foto: Lost Frequencis Press) Lost Frequencis Press
15. 1. 2019

Belgijski mojster, ki je ustvaril hite Are You With Me, Reality, Crazy in Melody, tudi sodelavec Jamesa Blunta, Justina Bieberja in Miley Cirus, je drugi razkriti gost jubilejnega 5. Tuševega Teka Barv, ki bo Ljubljano razgibal 21. junija.

25-letni belgijski superdidžej in producent Felix De Laet je leta 2014 sceno pometel s hitom Are You With Me (#1 v 18 državah, tudi med top 5 vrtenimi skladbami leta pri nas). Sledil je Reality (eden najbolj Shazamanih komadov leta) in klubska petarda Eagle Eyes (ft. Felix Jaehn), po Beautiful Life pa obdelava klasike What is Love, Here With You (ft. Netsky), Crazy (ft. Zonderling), Melody (ft. James Blunt) ter aktualna uspešnica Like I Love You (ft. NGHBRS). Lani je zbral preko milijardo predvajanj na spletnih platformah, nič manj raje pa ga ne vrtijo tudi klasični radii.

Z izjemnim nizom avtorskih hitov je pritegnil tudi pozornost veliki založb in zvezd, njegove remikse so tako že naročili tudi Miley Cyrus, Alan Walker, Diplo, Dimitri Vegas & Like Mike, Major Lazer, Justin Bieber, Armin van Buuren in Moby.

Odlične predstave na Ibizi in festivalih, kot so Tomorrowland, Coachela, EDC Las Vegas, Lollapalooza in Creamfields ter arenska turneja z The Chainsmokers so ga izstrelile naravnost na 26. mesto lestvice Top 100 DJs (eden najvišjih vstopov v zgodovini lestvice), zdaj pa že glasno trka na vrata prve deseterice s 17. stopničke

Lost Frequencies je ob duetu Vini Vici, drugi razkriti nosilec 5. izdaje vodilnega domačega plesnoelektronskega festivala, ki bo 21. junija Ljubljano razgibal s športno-glasbenim spektaklom, kot ga prestolnica še ni doživela. Za TTB#5 je prodanih že več kot 6.000 vstopnic, na facebooku je udeležbo potrdilo že skoraj 13.000 gostov.