V Ljubljano prihaja pop ikona Steve Aoki!

V Ljubljano prihaja pop ikona Steve Aoki! (foto: Tuš Press) Tuš Press
25. 2. 2019

Potem ko so že najavili, da bodo na 5. izvedbi našega največjega športno-zabavnega dogodka leta nastopili Lost Frequencies, Vini Vici in MATTN, so organizatorji Tuševega teka barv razkrili še, da prihaja na prvi slovenski nastop dvakratni Guinnessov rekorder, cross-over zvednik svetovnega ranga, neumorni garač, največji filantrop med didžeji ter večkrat nagrajevani 'tortamojster' STEVE AOKI

Za spektakel leta v prestonici je prodanih že več kot 8.000 vstopnic!

STEVE AOKI je s kupom priznanj okiteni dvakratni grammyjevski nominiranec, vplivni glasbeni založnik, producent in podjetnik, dobrodelnež, igralec ter izjemen garač, ki v povprečju nastopa več kot 250 dni na leto. V glasbene anale se je vpisal kot mecen kalifornijske hardcore in zadnja leta predvsem elektronske scene, didžej, ki meče navijačem torte v glavo, njegova muzika je podlaga številnih filmov in TV-serij, kot lik se pojavlja tudi v več video igrah. V studiu se je že zapletel z glasbeniki, kot so Linkin Park, Iggy Azalea, Lil Jon, Blink-182, Rage Against, Fall Out Boy, Will.i.Am, Diplo, LMFAO, Tiesto in mnogi drugi. Sin ustanovitelja restavracij Benihana in brat manekenke Devon Aoki z diplomama iz ženskih študij in sociologije že od 14. leta podpira tudi organizacijo PETA, igra kup inštrumentov, ima svojo ibiško rezidenco, vodi pa tudi vplivno založbo in znamko Dim Mak – ime je poklon Brucu Leeju.

V Ljubljano pa prihaja tudi ena najbolj vročih svežih didžejk na sceni. MATTN je varovanka dueta Dimitri Vegas & Like Mike, kup izdaj ('Throne', 'Late', 'Don't Say a Word') in odlični nastopi v ibiški Ushuaii ter na festivalih, kot sta Tomorrowland in Creamfields so jo lani kot najvišje uvrščeno novinko izstrelili naravnost na 72. mesto lestvice DJ Mag Top 100 DJs. Tudi atraktivna Belgijka bo v Sloveniji nastopila prvič.

Zabaven dobrodelni tek s holi barvami, Steve Aoki, Lost Frequencies, MATTN in duet Vini Vici sestavljajo jedro 5. izdaje vodilnega domačega plesnoelektronskega festivala, ki bo 21. junija Ljubljano razgibal s športno-glasbenim spektaklom, kot ga prestolnica še ni doživela. Za TTB#5 je prodanih že več kot 8.000 vstopnic, na facebooku je udeležbo potrdilo že skoraj 15.000 gostov.