V Ljubljano prihaja zvezdniški duo Vini Vici

V Ljubljano prihaja zvezdniški duo Vini Vici (foto: Marko Delbello Ocepek) Marko Delbello Ocepek
2. 1. 2019

Varovanca agencije Armina van Buurena, člana lestvice Top 100 DJs, favorita Beatporta in Viberate Top 10 trance didžeja, ki sta že osvojila festivale, kot so Tomorrowland, Ultra in EDC, sta prva razkrita nosilca 5. Tuševega teka barv.

Čez 3.000 prodanih vstopnic v prvih 28 urah in več kot 11.600 potrjenih na facebook dogodku nakazuje, da ima Tušev tek barv zvesto občinstvo, z jubilejno 5. izdajo se bo še utrdil kot vodilni domači plesnoelektronski festival, 21. junija 2019 pa Ljubljano še enkrat razgibal s športno-glasbenim spektaklom, kot ga prestolnica še ni doživela.

Organizatorji so ob božiču razkrili prva nosilca programa - izraelski zvezdniški duo Vini Vici, ki je letos na vplivni lestvici Top 100 DJs napredoval za rekordnih 38 mest. Dedku Mrazu lahko ob tem prišepnete, da so v sistemu Entrio.si early bird vstopnice po žepu prijazni ceni 22 eur oz. 29 eur na voljo le še do konca leta.

VINI VICI je projekt Avirama Saharaija in Matana Kodosha, izraelskih didžejev in producentov z desetletnimi izkušnjami, v katerem klasični in psytrance mešata z naprednimi zvoki velikih plesnih aren. Beatport ju je leta 2014 izbral med tri projekte leta, močno ju podpirajo tudi Armin van Buuren in Infected Mushrooms, Viberate pa kaže, da sta bolj vroča kot Ferry Corsten, Markus Schulz in Paul Oakenfold ter njuno več kot 30% rast na vseh ključnih družabnih omrežjih in glasbenih platformah.

Mojstra, ki sta že nastopila na festivalih, kot so Tomorrowland, Ultra, EDC in A State of Trance bosta junija prvič nastopila tudi v Sloveniji - na 5. jubilejni izdaji Tuševega teka barv - ob njiju pa nas bo obiskalo še nekaj večjih svetovnih glasbenih zvezd.

 

Značke: Vici Vini