V Ljubljano se vrača vroči Daniel Sloss!

V Ljubljano se vrača vroči Daniel Sloss! (foto: Jill Furmanovsky) Jill Furmanovsky
2. 11. 2015

Potem, ko nas je lani navdušil s svojim šovom LIVE! v Cankarjevem domu, se v Ljubljano vrača eden najobetavnejših mladih komikov na svetu – tokrat z novo divjo stand-up komedijo Really...?!

REALLY...?! je mednarodno priznana in večkrat nagrajena predstava stand-up komedije enega najbolj nadarjenih in prodornih komikov nove generacije. Daniel Sloss, za katerega pravijo, da je pol človek in pol Xbox, je kljub mladosti že dolgo na prizorišču, za seboj ima že več sezon na festivalu v Edinburgu, kjer so njegovi šovi redno razprodani. Nastopal je že po vsem svetu, naredil turneje po Veliki Britaniji, po Avstraliji in ZDA, med televizijskimi nastopi pa se lahko pohvali z gostovanji v oddajah, kot so: Michael McIntyre's Comedy Roadshow, Russell Howard's Good News in Conan.

Nedavno je izdal svoj prvi DVD, sedaj pa se odpravlja na svojo drugo veliko turnejo po Evropi, kjer bo s svojim šovom REALLY...?! obiskal vsa večja mesta v kar 16 državah.

  • »Zvezda v nastajanju ... Neustavljiv!« (Telegraph)
  • »Šarmanten, zna se pohecati na svoj račun in biti resnično smešen!« (Time Out)
  • »Iskrica v očeh in ostra linija priložnostnega humorja. Njegov humor je smešen, inteligenten in očarljiv. Tako kot Sloss sam.« (Sunday Express)

Ne zamudite divjega večera mladostne energije in odlične komedije!

Poseben gost večera bo Kai Humphries.

Info!

DANIEL SLOSS – REALLY...?!

Sobota, 14/11 @ KAVARNA SLAMIČ, LJ, Ob 19.00 – RAZPRODANO, DODATNA PREDSTAVA ob 21.30!

Daniel Sloss

Priporočamo