V Moskvi končan forum Gaidar pod naslovom "Vrednosti in vrednote"

V Moskvi končan forum Gaidar pod naslovom "Vrednosti in vrednote" (foto: Press) Press
20. 1. 2018

V Moskvi se je končal trodnevni Gaidar forum, t.i. ruski Davos. Med 9000 udeleženci je bila večina ruskih ministrov, tudi premier Dmitry Medvedev in vrsta uglednih domačih in tujih gospodarstvenikov med katerimi vsako leto s svojim kritičnim pogledom izstopa predsednik Sberbank, gospod Herman Gref in predstavniki akademskega sveta, predvsem profesorji managementa.

Prof. dr. Danica Purg, direktorica IEDC-Poslovne šole Bled in gospod Janez Škrabec, direktor in lastnik podjetja Riko d.o.o. sta bila udeleženca in govorca iz Slovenije.

Purgova je v svojih kar treh nastopih govorila o trendih in prihodnosti izobraževanja managerjev, medtem ko je Janez Škrabec govoril o svojih pogledih na trajnostni razvoj.

Prof. dr. Danica Purg se zdaj mudi na drugem koncu Moskve, v prisotnosti slovenskega veleposlanika Primoža Šeliga, kadrovskim managerjem vodilnih ruskih podjetij predavala o današnjih največjih izzivih na področju managementa. Zvečer pa se udeležuje srečanja diplomantov IEDC- Poslovne šole Bled, ki jih je v Rusiji že 650.

Značke: Danica Purg

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri