V Portorožu rekorden obisk, v slast so šle palačinke in kuhano vino

8. 1. 2019 | Promocijsko sporočilo

V Portorožu so na zadnje dni starega leta in prve dni novega beležili rekorden obisk. V hotelih LifeClass Portorož je bilo praktično nemogoče dobiti prosto sobo. Še vedno največ gostov prihaja iz Italije, sledijo jim nemško govoreči ter domači gostje, ki se vse pogosteje odločajo za silvestrovanje ob morju

Tudi kar se tiče gostinskega dela, so v hotelih LifeClass Portorož nadvse zadovoljni. Prodali so več božičnih in silvestrskih večerij kot lani, največji obisk s strani dnevnih gostov pa so zabeležili 01.01.2019, ko se je v slovenski Cannes na novoletni skok v morje in tradicionalni ognjemet zgrnilo na tisoče radovednežev iz vse Slovenije.

Na stojnicah Ledenega kraljestva se je popilo največ kuhanega vina, jedlo pa predvsem palačinke. Iz vrhunske restavracije Salina, kjer je bila cena menija na silvestrovo 250 €, so sporočili, da so med petičnimi gosti prevladovali predvsem italijanski gostje. Ti so pohvalili izvirnost jedi, dober izbor vin, postrežbo ter ambient, ki ga krasi bela stenska umetnina nagrajena z Red Dot Award za najboljši dizajnerski izdelek. Gostje so v novo leto vstopili dobre volje, ob kozarcu penine in glasbeni spremljavi kar devetih različnih glasbenih skupin.

Priporočamo