V Rimske terme na spomladanski preporod telesa in duha

29. 3. 2018 | Promocijsko sporočilo

Velikokrat pozabimo na svoje zdravje oziroma ga nenamerno zanemarjamo. Naredite temu konec in storite nekaj za svoje fizično ter duševno zdravje v tej pomladi. Poskrbite za ponovno vzpostavitev ravnovesja telesa in duha v Rimskih termah. Pridružite se nam na vitalnem vikendu Mindness&Selfness. Za poživitev po dolgi zimi bodo poskrbele jutranje in večerne delavnice joge v parku ter ob bazenu, vadba Indian balance, učenje tehnik dihanja in spoznavanje telesnih čaker.

Zaprite oči in se prepustite zvočni kopeli gonga v historičnem delu Rimskih term.

Napolnite se z energijo in uglasite svoje čakre in hormone z vikend jogo za vse generacije v Rimskih termah. Pridobite nazaj vso energijo, ki ste jo izgubili v času zime, na vikendu energijske revitalizacije z Barbaro Lechner iz Gradca, strokovnjakinjo za osebnostni razvoj za višjo kakovost in zavedanje življenja. V Rimskih termah lahko spoznate tudi jogo in tai-chi vadbo v vodi. Vikend te vadbe, ki je primerna za vse generacije, vas bo napolnil z izvorno energijo.

Rimske terme so najstarejše terme v Sloveniji, z več kot 2000-letno tradicijo. Sestavlja jih hotelski kompleks treh štirizvezdičnih hotelov, wellness centra in medicinskega centra. Že v 19. stoletju so veljale za prestižno letovišče, saj so jih obiskovali člani kraljevih družin iz vse Evrope. Danes so poznane kot ene najsodobnejših term v Sloveniji, z ločenimi bazeni za zdravstvene namene, vrhunskim referenčnim centrom za hrbtenico in historičnim delom vodnih nimf. Voda v termah ima zdravilni učinek in je med najbogatejšimi v Sloveniji. V Rimskih termah gostom nudijo številne sprostitvene in terapevtske programe bivanja. V programih poudarjajo preventivno skrb za zdravje in dobro počutje. Rimske terme so edine terme v Sloveniji z lastnim muzejem.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri