Vabljeni na Rdečo sredo v Addiko banko po kultno Pony kolo

Vabljeni na Rdečo sredo v Addiko banko po kultno Pony kolo (foto: Addiko Press) Addiko Press
12. 3. 2019 | Promocijsko sporočilo

Stranke, ki bodo v sredo, 13. marca, obiskale poslovalnice banke in sklenile Addiko kredit, se bodo potegovale za enega od 20 Pony koles.

Addiko banka napoveduje novo „Rdečo sredo“ - edinstven dan posebnih ugodnosti za stranke, ki so sedaj postali že skoraj tradicionalni. Letošnja druga rdeče obarvana sreda ponuja ugodnost, ki je do sedaj pri strankah dosegla najboljši odziv – stranke se lahko po končani akciji z malo sreče odpeljejo domov z atraktivnimi Pony kolesi. Kar 20 jih bodo izžrebali med tistimi, ki bodo v sredo, 13. marca, obiskali eno od poslovalnic po Sloveniji in v okviru dnevne akcije sklenili Addiko kredit do 35.000 EUR. Addiko kredit lahko sklenejo nove in obstoječe stranke ter je na voljo tudi za zaposlene za določen čas in samostojne podjetnike, odobri pa se le v nekaj minutah. Poslovalnice bodo na „Rdečo sredo“ odprte do 17. ure.

pony

Zaveze oziroma obljube strankam v Addiko banki jemljejo zelo resno. Odličen odziv strank na že štiri dosedanje izvedbe tovrstnih prodajnih akcij jih navdaja z optimizmom in potrjuje pravilnost poslovne odločitve. Dnevne akcije namreč za Addiko banko predstavljajo dodaten izziv in preizkus sposobnosti obdelovanja večjega števila zahtevkov v enem dnevu ter zmožnost izpolnjevanja zavez, ki jih dajejo svojim strankam glede odobritve in izplačila kredita v čim krajšem možnem času. Stranke so tako deležne vedno boljše uporabniške izkušnje in hitrih postopkov sklenitve gotovinskih kreditov brez nepotrebnih zapletov.

addikoAddiko banka z inovativnimi tržnimi prijemi dodatno potrjuje pozicijo specialista za gotovinske kredite za stranke vseh bank. Addiko kredit prinaša številne prednosti, med drugim je gotovinski kredit po novem na voljo tudi za zaposlene za določen čas in samostojne podjetnike, tako za nove kot obstoječe stranke. Znesek kredita je do 35.000 EUR z dobo odplačevanja do 10 let, odobri se lahko že v nekaj minutah, denar na računu pa je lahko v 24-ih urah.

Splošno znane prodajne akcije, ki ponujajo ugodnejše pogoje ali posebno ponudbo na določen dan, so v Addiko banki uspešno pripeljali tudi v svet financ in, blagovni znamki primerno, imenovali „Rdeča sreda“. To je dan, ko stranke v banki dobijo več, oziroma so za obisk poslovalnic in sklepanje poslov dodatno nagrajene. Privlačne ugodnosti za stranke predstavljajo posebno nagrado za njihovo zvestobo.

Značke: Addiko pony

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri