Dogodki Promocijsko sporočilo

Vabljeni v Portorož na spomladanski Teden restavracij

27. 2. 2017
Deli
Vabljeni v Portorož na spomladanski Teden restavracij

Vas mika nekaj drugačnega, nekaj istrskega, nekaj, kar vam bo vzbudilo željo po še?

Si želite, da vas mediteranski okusi odpeljejo na počitnice ob morju že sredi marca, ko se narava šele prebuja? Prebudite brbončice na Tednu restavracij v najmodernejši istrski restavraciji Istrian Tapas.

Prijazno do narave, prijazno do Istre

Marko Gorela, glavni chef kuhinje Istrian Tapas, ne samo ob Tednu restavracij, ampak vse leto ustvarja v sožitju s pristno istrsko naravo. Kako? Z lokalnimi proizvajalci začimb, surovin, zelenjave, z rejci istrskega goveda in piranskega brancina. Tako zelo si želi, da preko grižljajev spoznate Istro, da je pripravil tudi poseben menu za vegane in k sodelovanju povabil lokalnega proizvajalca tofuja. In da bo kulinarično potovanje po moderni Istri zabavno in kreativno, vas že od daleč pozdravljajo izvirni menuji.

  • Menu NICE to MEAT you maha ljubiteljem mesa in se veseli snidenja.
  • Ribji menu SEA you LATER vas že zdaj vabi k ponovnemu obisku (zagotovo se boste želeli vrniti).
  • Veganski menu pa piše slavo življenju – VIVA las VEGAN.

Izberite tistega, ob katerem vam srce najbolj poskoči!

Teden restavracij med 10. in 19. marcem

Okusite delček Istre, okusite delček narave v Tednu restavracij med 10. in 19. marcem. Da ne boste na plaži tisti, ki ne boste vedeli, o čem se pogovarjajo vaši prijatelji, hitro pokličite na 05/692-90-01 in si zagotovite najlepši pogled na morje ali pošljite elektronsko sporočilo na booking@lifeclass.net in si rezervirajte kulinarično popotovanje z okusom moderne Istre s pridihom španskega temperamenta.

ODPIRALNI ČAS ISTRIAN TAPAS

  • med tednom: 12.00–22.00
  • med vikendom: 12.00–24.00

NAPOTKI ZA KULINARIČNO POTOVANJE V ISTRIAN TAPAS

  1. Ste v središču Portoroža. Tu je največja koncentracija negativnih ionov na Obali. Ti negativni ioni krepijo imunski sistem, izboljšujejo počutje in razstrupljajo telo. Zato dvakrat globoko vdihnite.
  2.  Nasmehnite se. Vstopite v najsodobnejšo istrsko restavracijo, kjer vas čaka lokalna in tradicionalna kulinarična ponudba s pridihom sodobnega. Barvite mize in stoli vas vabijo, da si izberete svoje mesto.
  3. Sedite. Sprostite se. Vdihnite še nekaj negativnih ionov in med najbarvitejšimi istrskimi grižljaji izberite svojega. Če je odločitev pretežka, za nasvet vprašajte natakarja. Morda imate srečo in vam zgodbo kulinaričnih mojstrovin predstavi kuhar Marko Gorela.
  4. Uživajte. Prebudite v sebi slednjo brbončico in zaplavajte v morje okusov. Predajte se domačim, lokalnim specialitetam, ki so bile pripravljene posebej za vas s srcem in z dušo.
  5. Nazdravite. Pustite se razvajati in si naročite kozarček vina, da bo istrsko popotovanje v Istrian Tapas nepozabno. In da se boste kmalu vrnili.