Vanillaz na turnejo v Ameriko in po Aziji

Vanillaz na turnejo v Ameriko in po Aziji (foto: Mario Dragičević) Mario Dragičević
Vir: Nova
15. 9. 2017

Mark in Miha sta danes svetovno znana in priznana didžeja duo Vanillaz. Nastopata na številnih mednarodnih festivalih in prizoriščih po vsej Evropi ter Severni Ameriki.

Njuno glasbo so predvajali velikani kova David Guetta in Hardwell ter drugi. Predvajali so ju tudi na prestižnih mednarodnih festivalih, kot je Miami Music Week, MTV Europe ... glasbo so za svojo vzeli blagovni giganti, kot so Bloomingdale's, Macy's, Abercrombie & Fitch. Sunshine, prvi od petih singlov, ki ga je Vanillaz predvajal to poletje, danes predvajajo na več kot 200 radijskih postajah po vsem svetu.

Energična fanta sta svojo globalno turnejo začela na MTV SUMMER BLAST v Poreču, kjer so med drugim nastopil tudi Will Smith, Dimitri Vegas & Like Mike, Duke Dumont in Tinie Tempah. Mark: "Ko te predvajajo najboljši didžeji na svetu, kot recimo Hardwell in Guetta, veš, da nisi zapravil svojega časa kot didžej," Miha pa dodaja: "Imava res ogromno prekrasnih super zvezdniških prijateljev. Bi pa lahko rekla, da so nam Fedde Le Grand, Armin Van Bureen in Sunnery James Ryan Marciano najbližje."