Jennifer Lopez napolnila dvorane v Cineplexxu

21. 12. 2018 | Promocijsko sporočilo

Romantična komedija ZDAJ ALI NIKOLI (Second Act) z eno in edino J.Lo v glavni vlogi je bila odlična izbira za obisk kina s prijateljicami v teh prazničnih dneh. Čudovit večer kinih Cineplexx je bil po vsej Sloveniji rezerviran samo za dame.

V Kranju je za dobro mero smeha pred filmom poskrbel moderator Klemen Bučan, ki je srečne nagrajenke razveselil z darilnim paketom z izdelki Deborah, Christina Aguilera, Max Factor ter Bourjois ter Cineplexx darilno kartico.

Ali je Jennifer Lopez še zmeraj mojstrica romantičnih komedij je preverila blogerka Ana Žontar Kristanc, ki si je privoščila kino večer s prijateljico.

V mariborskem Cineplexxu pa si je film ogledala Mihaela M. Kocbek v družbi znane fotografinje Natalije Jelušič Babič ter Damjana Murka.

Obiskovalke ženskega večera so se razveselile nove dišave Christina Aguilera, Deborah tekoče podlage ...

... ter svežega izvoda revije Lady.

Jennifer Lopez, ki je gledalce navdušila že v romantičnih komedijah Načrtovalka porok z Matthewom McConaugheyjem, Zgodilo se je na Manhattnu in Tašča, da te kap, tokrat spoznamo kot Mayo, trgovko, ki povsem spremeni svoj način življenja in navade – da dokaže, da naziv in diploma nista odločilni za uspeh v življenju.

Maya že petnajst let živi v Queensu in dela na istem delovnem mestu v tamkajšnjem supermarketu.

Ko dolgo pričakovano napredovanje pred njenim nosom dodelijo nekomu drugemu, s pomočjo lažnega življenjepisa in najboljše prijateljice Joan dobi sanjsko službo v pisarni.

Edina težava je, da o poslu, v katerem se je znašla, ne ve popolnoma ničesar, pa tudi svoje oblačenje in obnašanje bo morala prilagoditi novim razmeram.

Priporočamo