Večer v znamenju irskega Johna Jamesona

Večer v znamenju irskega Johna Jamesona (foto: Matic Kremžar, Sašo Radej) Matic Kremžar, Sašo Radej
13. 11. 2017 | Promocijsko sporočilo

Ljubljanski klub Cvetličarna se je minuli večer predstavil v znamenju dublinskega vzdušja in stilski preobleki legendarnega JAMESONA, ki je za sabo ponovno pustil močan pečat – še eno nepozabno noč iz mesta, ki živi ponoči. Zabava z izjemno glasbo in ambientom je bila pravo Jameson doživetje.

Energični in strastni JOHN JAMESON ter njegovi gospodje so se vrnili v mesto – iz Dublina v Ljubljano. Za večerni dogodek z Jamesonom so se združili glasbeniki izključno iz Dublina (seveda po repertoarju) in si nadeli ime Jam & son's. Frontmen banda je bil Tomaž Klepač, ki je ob spremstvu znanih glasbenikov obiskovalce navdušili z izborom irskih uspešnic. Prva pesem, ki je odmevala iz odra, je bila Boys are back in town Thin Lizzy-ja, ki so jo prilagodili v Guys are back in town. Na odru so se jim pridružili tudi karizmatični in vedno odlični King Foo-ji, za zabavo pozno v noč pa je poskrbel še DJ Kleen. Dogodek je navdušil z romantično scenografijo, ki je z vsebino in podobo spominjala na dublinske ulice. Še najbolj so navduševali štirje pubi poimenovani po »dublinsko-ljubljanskih« legendah: The Tample pub, McZmaj Pub, Patrick's Pub in Lucky O'Ljubljana. Goreči privrženci zelenega bisera so si lahko naredili tudi začasni »Jameson« tatoo ali si priigrali Jameson majčko.

V množici nasmejanih obrazov je bilo tudi veliko estradnikov: modna oblikovalka Nina Šušnjara, pevka Anja Rupel in Aleš Klinar, igralec Miha Rodman, televizijska voditeljica Špela Močnik, radijci Jean Frbežar, Tomaž Čop Birko in Rok Ostrež, televizijski voditelj Mirko Mayer in vremenar Bojan Ilijanič, igralka Saša Pavlin Stosič, akrobat Filip Kržišnik, plesalka Azra Selimanovič, voditeljica Tara Zupančič, bloger Matej Špehar, nekdanji Mister Slovenije Peter Klinc, podjetnik Erazem B. Pintar in številni drugi. Kakšen vtis je zabava naredila na Sašo Pavlin Stosič: »Jameson zabave so vedno najboljše zabave, vedno je vrhunska glasba, vzdušje in seveda odlični Jameson, ki naredi zabavo popolno«, Bojana Ilijaniča: »Jamesonov dogodek je najboljša avantura in uvertura v Martinovanje.«, na Mateja Špeharja: "Tukaj sem, ker imam rad Jamesona in ker zelo pogrešam Irsko. Tam sem bil že trikrat, bil sem seveda tudi v Jameson muzeju, še najbolj pa sem bil navdušen nad "pub turizmom" in današnji dogodek je zelo dobro pričaral okus po dublinskih ulicah ter me popeljal nazaj na Irsko.". Aleš Klinar je šaljivo zaključil z mislijo: "Jameson je moj Janez in to je "človek" dobrega ter pozitivnega značaja".

Vodja blagovnih znamk podjetja Pernod Ricard Slovenija Martin Kosaber nam je dal obljubo, da se bo trendovska zabava zagotovo še kdaj ponovila in hkrati vse pozval na zmerno uživanje blagovne znamke Jameson. Zadnji vlak prave Sine Metu izkušnje je nazaj v resnično življenje odpeljal šele v zgodnjih jutranjih urah.

Priporočamo