Veliki Balkan koncert Halida Bešlića s prijatelji

16. 12. 2016 | Promocijsko sporočilo

Na božični večer, 24. decembra 2016, v goste prihaja eden najbolj priljubljenih pesnikov in glasbenikov Balkana. Pohitite z nakupov vstopnic, v  predprodaji so samo 12 EUR.

Pop folk in etno glasba sta z njim že več kot 35 let in v tem času je Halid Bešlić izdal več kot 20 studijskih albumov. V svoji značilni gosposki opravi ter z nezamenljivim glasbenim šarmom je nastopil na več kot tisoč koncertnih prizoriščih. Njegov nastop v Ljubljani, na Gospodarskem razstavišču, bodo pospremili Haris Džinović in Tropico band. Spremljajte #HalidBeslic na družbenem omrežju Facebook.

Odmevali bodo njegovi največji hiti

December je mesec, ko se oziramo po preteklem letu in si želimo druženja z dragimi prijatelji. Posebna priložnost prihaja 24. decembra, ko na Gospodarsko razstavišče prihaja glasbena ikona, pesnik in glasbenik Halid Bešlić. V več kot treh desetletjih je večkrat prepotoval Balkan, pogosto obiskal Slovenijo in gostoval tudi na povsem drugih koncih sveta. Tja sta ga vodila ljubezen do glasbe in prijazen sprejem oboževalcev. Halid se v Ljubljano vrača po več kot letu dni, zato so pričakovanja tako s strani fenov, kot glasbenika izjemno visoka. Njegovi hiti Miljacka, Prvi poljubac, Vracam se majci u Bosnu in drugi so porok za izjemen glasbeni večer.

Ozračje bodo ogrevali Haris Džinović in Tropico band

Na svojih koncertih in na omrežju Youtube povezujejo množice fenov in milijone ogledov. Njihovi hiti Zauvijek tvoj, Ne zovi me, U ljubav vjerujem napovedujejo izjemno koncertno ozračje in uvod v nastop zvezde večera Halida Bešlića.