Veliki finale dobrodelne akcije Naj nasmeh

SHKURTA BLAKAJ (foto: Story) Story
2. 4. 2015

Zaključek akcije Naj nasmeh bo potekal pod okriljem Univerze na Primorskem in pod častnim pokroviteljstvom Mestne občine Koper. Tam si boste lahko vse do 15. aprila še ogledali razstavo slik, z zadnjim dnem pa se bo projekt tudi zaključil s predajo čekov in izborom naj nasmeha.

ALYA
NINA WABRA
SEKUMANDY CONDE
REBEKA DREMELJ
MITJA OKORN

Med trajanjem razstave bodo v Kopru v okviru Univerze na Primorskem potekali tudi brezplačna izobraževalna predavanja o ustnem zdravju in ustvarjalne fotografske delavnice za študente in širšo javnost ter predšolske otroke. Udeležite se lahko tudi ustvarjalne foto delavnice pod vodstvom priznane fotografinje Urške Košir, ki je tudi pobudnica akcije.

"Ustvarjalna delavnica za otroke bo spoznavna in obarvana kot igra, dobili bodo namreč izkušnjo z make-upom, ličil jih bo znani primorski masker Evgen Gec, izkušnjo z lučkami, frizurami, poziranjem, na koncu pa bo vsak dobil tudi svojo slikico.

Foto delavnica za odrasle pa je namenjena prepoznavanju in izražanju ustvarjalnosti. Veliko je praktičnega dela in pogovorov o konkretnih izdelkih. V treh urah udeleženci trikrat zapustijo prostor in se podajo na teren vsakič z novo foto misijo v glavi," nam je zaupala Urška.

Več o dogodku si preberite na njihovi spletni strani www.najnasmeh.si.

Foto: Urška Košir

Značke: Naj nasmeh

Priporočamo