Veliki koncert ob 25-letnici hitov: Aca Lukas z gosti!

19. 9. 2016

Ob 25 - letnici prepevanja hitov Ace Lukasa, bo priljubljeni pop roker in zvezda srbske glasbene scene, nastopil tudi na odru Gospodarskega razstavišča.

S koncertom na beograjskem stadionu Marakana (2010), se je Aca z nastopom pred 65.000 glavo množico zapisal med najbolj priljubljene srbske pevce in tokrat bo Aleksandar Vuksanović ponovno razveselil tudi številne slovenske oboževalce, ki se bodo v Ljubljano zgrnili iz vseh koncev in krajev. Aca Lukas je nazadnje na Gospodarskem razstavišču nastopil decembra 2013, ko je v organizaciji Tantum Events napolnil dvorano do zadnjega.

Njegov nastop bo pospremila priljubljena srbska turbofolk diva Mia Borisavljević in Mc Stojan ter drugi gostje. Na koncertu bo slišati vse največje uspešnice, kot so: "Sedam subota", "Ja ovaj život imam", "Gotovo", "Ako ti još fali krevet moj", "Dođi gore", "Daleko si", ... in mnoge druge, ki bodo odzvanjale pozno v noč.

Aca Lukas obljublja koncert poln emocij in številnih uspešnic, organizatorji pa odlično zvočno kuliso s profesionalnim ozvočenjem L-acoustic in ugodne cene pijač.

KJE IN KDAJ?

  • Ljubljana, Gospodarsko razstavišče (Dvorana Kocka)
  • Nedelja, 30. oktober (Halloween) ob 22h