Veliki predbožični koncert: Tony Cetinski v Mariboru!

Veliki predbožični koncert: Tony Cetinski v Mariboru! (foto: Story Press) Story Press
22. 10. 2016

V soboto, 10. decembra v štajersko prestolnico prihaja vrhunski pop in crossover pevec, ki bo v Dvorani Tabor "zanetil ogenj" in ogrel zabave željno občinstvo. Po treh letih se v Maribor vrača hrvaška zvezda Tony Cetinski.

Ljubitelje njegovih hitov čaka nepozaben glasbeni spektakel, na katerem ne bo manjkalo vsem dobro znanih hitov: "Umirem 100 puta dnevno", "Blago onom, ko te ima", "Kad žena zavoli", "23. prosinac", "Nek te zagrli netko sretniji", "Čovjek od leda", "Žena nad ženama", "Ako to se zove ljubav", "Ja sam zaljubljen", ...

Večni šovmejker Tony bo prihajajoče zimske večere začinil s skladbami, ki so nastale v njegovi dolgoletni glasbeni karieri, v kateri je poleg številnih posnetih plošč in še več uspešnicah, sodeloval tudi z mnogimi priznanimi hrvaškimi in svetovnimi glasbenimi zvezdami kova Jose Carreras, Placido Domingo, Montserrat Caballe, pop ikona Michael Bolton in še bi lahko naštevali.

V Sloveniji je odličen vokalist že večkrat gostoval, vedno pa je občinstvo navdušil s svojim čutnim petjem in izžarevanjem na odru. Kot sam pravi, poje namreč iz čistega užitka in ljubezni do dobre glasbe. Njegovi koncerti pa vedno pustijo prijeten okus po energičnem večeru in odlični glasbi.

Lahko bi torej zaključili, da je Tony suvereni vladar glasbenih lestvic. Nedvomno se namreč lahko pohvali z odličnim glasom in spektakularnimi nastopi, in prav zaradi tega prihajajočega predbožičnega koncerta v štajerski prestolnici nikakor ne gre zamuditi.

Značke: Tony Cetinski

Priporočamo