Veseli december v Črnomlju bodo pestrili tudi Siddharta in S.A.R.S.!

Veseli december v Črnomlju bodo pestrili tudi Siddharta in S.A.R.S.! (foto: Veseli december v Črnomlju) Veseli december v Črnomlju
9. 12. 2014

V Črnomlju se bodo tudi letos poslovili od starega leta z zares bogatim prednovoletnim programom, ki bo v ogrevani dvorani Industrijske cone Kanižarica postregel z nastopi skupin, kot sta Siddharta in S.A.R.S., velik obisk pa obetajo tudi imena, kot so: Lepa Brena, Dražen Zečić, Marko Nastić, Gramophonedzie in mnogi drugi!

Letošnji Veseli december v Črnomlju bo potekal v štirih tematskih večerih. 

V petek, 19. decembra, se obeta pravi oldies goldies house-electro party z Markom Nastićem, Gramophonedziejem, Paolom Barbatom in Angel Anxom.

V soboto, 20. decembra, v Črnomelj prihajata Dražen Zečič in Ivana Kovač, hči Miše Kovača, občinstvu pa se bodo predstavili tudi Ful Špon.

V četrtek, 25. decembra, bo v Črnomlju glasno – nastopili bodo Siddharta in S.A.R.S., občinstvo pa bo ogreval lokalni band Rock Defect.

Zadnji večer pireditve Veseli december v Črnomlju pa bo zaznamovala ena in edina Lepa Brena – v Črnomelj prihaja v soboto, 27. decembra, občinstvo pa bodo ogrevali Fešta band (trubači).

Nekaj za vsak okus!

Veseli december v Črnomlju nudi nekaj za vsak okus. Zato res ne poznamo razloga, da bi nekaj zadnjih decembrskih dni zdolgočaseno ždeli doma, ko pa se lahko odpravite v Črnomelj, kjer bo letošnje prednovoletno dogajanje letos še posebej pestro!

Vstopnice za posamezne koncerte so že na prodaj na Eventimovih prodajnih mestih; organizator je tudi letos pripravil posebne akcijske cene – do 5. 12. so vstopnice na voljo po nižjih cenah, vse dni predprodaje velja posebna akcija 3+1 gratis, na prodaj so tudi VIP vstopnice.

Naj se veseli december začne, leto 2015 je pred vrati!