Vid Valič razprodal Špance in upihnil 100 svečk

Vid Valič razprodal Špance in upihnil 100 svečk (foto: Urška Boljkovac) Urška Boljkovac
1. 10. 2018

Vid Valič je sinoči, ob obletnici premiere, še enkrat več razprodal CK Španski borci, nazdravil s publiko in upihnil svečke ob stoti izvedbi hita Tvoj bodoči bivši mož. - Srčno damo še skriva, se je pa z njim poveselil kup znanih ustvarjalcev.

Da bo stand-up šov Tvoj bodoči bivši mož hit, je bilo jasno še pred premiero, saj se je že po ogrevalnih predstavah razširil glas, da gre za eno najbolj zabavnih gledaliških komedij na naših odrih. Skozi zadnje leto je to Vid to iz tedna v teden potrjeval z bolj kot ne razprodanimi predstavami po vsej Sloveniji. Če upoštevamo dvomesečne počitnice, je nastopal vsak tretji dan, nič pa ne kaže, da se bo kaj kmalu ustavil.

 Med razmišljanji o svojem ljubezenskem in družinskem življenju se je tudi zaljubil, a svoje srčne dame, za katero vemo le to, da ni iz Maribora in da ji rad prinese zajtrk v posteljo, še ni razkril. Stotico pa je znal proslaviti: paru, ki se mu je na odru pridružil na uvodu v tango in salso je podaril enomesečni tečaj v plesnem centru Feniks, posnel kup selfijev za obiskovalci, ki jih je počastil z vini KZ Metlika, ponedeljek pa dočakal v družbi prijateljev, kot so Sašo Stare, Rahela Klopčič, Nina Valič, Lucija Ćirović, Valentina Plaskan, brat Domen Valič in mama Amanda ter soigralec Vid Klemenc, ob sladkanju s čokoladnimi minjoni.