Video: kako sta košarkarici na pripravah ostali brez sobe

18. 2. 2016

V taboru ženske košarkarske reprezentance vlada odlično vzdušje. Zanje skrbijo dekleta sama, tudi s potegavščinami, ki jih ušpičijo ena drugi. Reprezentantki Eva Lisec in Teja Trebec sta tako ostali brez hotelske sobe. Zahvaljujoč skritim kameram si lahko v zanimivem videu ogledate, kako se je vse skupaj razpletlo.

Takole je bilo ...

Naj nas vse skupaj video spomni tudi na sobotne kvalifikacijske tekme za ženski EuroBasket 2017, na kateri se bo Slovenija, ob 18.30, v dvorani Gimnazije Celje-Center, pomerila proti Latviji. Vstop na tekmo je brezplačen, vse navijače pa vljudno vabimo, da se v znak podpore oblečejo v zeleno barvo, barvo slovenskega dresa.

Pri izdelavi potegavščine so sodelovali: Teja Oblak in Sandra Piršič (reprezentantki), Silvester Javornik (napovedovalec Radia Center in zmedeni receptor), Lučka Blažič (teta na dopustu), Anže Blažič in Aljaž Močnik (KZS, režija in organizacija), Peter Kastelic in Luka Plečnik (www.vzivo.si, produkcija), Matej Svoljšak (Digital media, post-produkcija) ter prijazno osebje hotelaThermana Laško.

Anže Blažič