Vin Diesel predstavil letalo Hitrih in drznih

19. 3. 2015

Luksuzni Boeing Fast & Furious 777 naznanja skorajšnjo svetovno premiero najnovejšega dela neustavljive franšize.

Nacionalna letalska družba Združenih arabskih emiratov Etihad Airways je včeraj na losangeleškem letališču ob pomoči igralca in producenta Vina Diesela predstavila luksuzno letalo Boeing 777, ki bo z direktnim letom povezovalo mesto angelov in Abu Dabi, ob tem pa ga bo ponosno krasil napis Fast & Furious 7. S to gesto so počastili tako celotno franšizo kot tudi ključno lokacijo prihajajočega sedmega dela, v katerem se bo dirkaška družina prvič podala v to nadvse osupljivo glavno mesto Združenih arabskih emiratov.

Svetovna premiera filma Hitri in drzni 7 se bo sicer zgodila 1. aprila v Los Angelesu, istočasno pa bomo v adrenalinskem spektaklu uživali tudi pri nas, saj se bodo ob 20.30 odvile predpremierne projekcije v Kolosej in Cineplexx kinematografih. Številni oboževalci si vstopnice že lahko zagotovijo v predprodaji.

In ko beseda ravno teče o letalih, velja omeniti, da se veliko napetih akcijskih prizorov v filmu Hitri in drzni 7 odvija prav v zraku. Da bi bilo sedmo nadaljevanje resnično epsko, poskrbi denimo prizor, ko se Dominicova dirkaška ekipa z avtomobili spusti iz letala. Vabljeni k ogledu!

Priporočamo