Voditelj radia Aktual Klemen Bunderla v navezi s 3Čelos

Voditelj radia Aktual Klemen Bunderla v navezi s 3Čelos (foto: Arsen Peric) Arsen Peric
7. 2. 2015

Klemen Bunderla po zelo uspešnem sodelovanju z zasedbo 3Čelos spet stopa na solistično pot. Tokrat nam predstavlja zelo energično skladbo Na pomoč. In zakaj bi tak moški, kot je Klemen, sploh potreboval pomoč?

Zaradi ljubezni seveda! Ljubezni do lepe ženske, ki mu je popolnoma zmešala glavo. Kdo je ta ženska in zakaj se je odločil, da ji bo spregovoril prek skladbe? No, to naj ostane zavito v tančico skrivnosti, ni pa nobena skrivnost, da je Klemen pri tej pesmi sodeloval z zvenečimi imeni slovenske glasbene scene. V pesmi Na pomoč, ki jo je napisal Rusko Richie, lahko slišimo kitaro priznanega Mihe Megliča, bas Željka Zuberja, bobne Romana Rateja in klaviature Mihe Goršeta. Edinstvena ekipa, ki je delovala pod producentsko in aranžersko taktirko Cveta Polaka, je poskrbela za končni rezultat.

Ideja za skladbo se je pojavila nekega toplega oktobrskega popoldneva, ko je Klemen s prijatelji užival na sproščenem pikniku. Kot se za družbo glasbenikov spodobi, je tudi takrat kraljevala kitara in rezultat te sproščene zabave je skladba, ki je začela nastajati kar tam, na še zelenem travniku nekje v okolici Ljubljane.

Klemen Bunderla bo letos navduševal tudi na malih zaslonih. Voditelj Radia Aktual bo eden od »znanih obrazov«, ki imajo svoj glas. Sodeloval bo namreč v enem od najbolj priljubljenih šovov pri nas in vsej Sloveniji pokazal, iz kakšnega testa je.

Ker Klemen ni le voditelj in pevec ampak je tudi zelo dober igralec, smo prepričani, da bodo njegove upodobitve slovenskih in svetovnih glasbenih zvezd navduševale tako žirijo kot tudi gledalce pred malimi zasloni.