Vrača se tudi komentatorska oddaja Od težaka do junaka z Jasno Kuljaj

Vrača se tudi komentatorska oddaja Od težaka do junaka z Jasno Kuljaj (foto: Planet Tv) Planet Tv
26. 2. 2019

Tretjo sezono šova The Biggest Loser Slovenija bo znova spremljala tudi komentatorska oddaja Od težaka do junaka, kjer bo dogajanje v najtežji preizkušnji te pomladi ponovno pod drobnogledom voditeljice Jasne Kuljaj. Znova se ji bosta pridružila komentatorja Andrej Milutinovič in Indira Ekić, v novi vlogi pa se bosta predstavila komik Nejc Petek in radijski moderator Željko Čakarević.

KuljajV ponedeljek, 4. marca, se ob 21. uri na Planetu začenja nova, že tretja sezona najtežje preizkušnje The Biggest Loser Slovenija. Prve oddaje bodo posvečene predstavitvam kandidatov, ki jih že lahko preverite tudi na naši spletni strani. V torek, 5. marca, pa bo po oddaji prvič na sporedu tudi priljubljena komentatorska oddaja Od težaka do junaka, v kateri voditeljica Jasna Kuljaj z gosti komentira dogajanje v šovu.  

Jasni, ki je znana po svojih iskrenih in iskrivih komentarjih, se bosta v studiu znova pridružila simpatični trener Andrej Milutinovič in priljubljena nekdanja tekmovalka šova The Biggest Loser Slovenija Indira Ekić. V povsem novi vlogi pa bomo spoznali komika Nejca Petka, ki tudi sam redno skrbi za dobro telesno pripravljenost, in radijskega moderatorja Željka Čakarevića – Željkića, ki pravi, da se tudi sam ne bi branil izgube kakšnega kilograma.

Ali ga bo komentiranje šova prepričalo v pozitivne spremembe lahko v oddaji Od težaka do junaka prvič preverite že v torek, 5. marca, ob 22.30 na Planetu.