Vračajo se Keeping Up with the Kardashians!

Vračajo se Keeping Up with the Kardashians! (foto: Kanal E!) Kanal E!
24. 7. 2018

Mega popularna serija kanale E!, Keeping Up with the Kardashians, se vrača 12. avgusta ob 21. uri s petnajsto sezono, rastoča družina Kardashian pa se sooča z nekaterimi najtežjimi izzivi do zdaj.

V tej sezoni nas čaka »baby boom«, ker se Khloé in Kylie prvič srečata z materinstvom, Kim pa čaka tretjega otroka prek nadomestne matere. Medtem se zaostruje napetost med tremi najstarejšimi sestrami, medtem ko Kim in Khloé ponovno preiskujeta Kourtneyjino energijo in prednostne naloge, zaradi česar Kourtney razmišlja o svoji predanosti družini. Z dvigovanjem družbene odgovornosti na višjo raven, Kourtney in Kim odhajata v prestolnico, da bi dale svoje glasove pomembnim ciljem. Medtem ko se Kourtney zavzema za varnejše izdelke za osebno higieno, je poslanstvo Kim, da prepriča Donalda Trumpa odobriti pomilostitev za Alice Marie Johnson, ženske, obsojene na doživljenjsko zaporno kazen za prvo, nenasilno dejanje v zvezi z mamili. Gledalci bodo v realnem času spremljali Kimin boj za Alicine pravice, ki bodo v končni fazi pripeljale do njene izpustitve in osvoboditve.

Kendall nadaljuje s hitrim osvajanjem sveta modelinga in poskuša uživati v državah, v katere potuje, medtem ko daje duška svojemu „notranjemu otroku", še posebej med obiskom Francije. Kourtney in Scott sprejmeta svoje „novo normalno" s tem da skupaj vzgajata svoje otroke, Kim pa reagira na nekatere Kanyejeve kontroverzne komentarje v času priprave na objavo njegovega najnovejšega albuma.

Medtem pa se ozračje še zaostruje, saj se celotna družina Kardashian-Jenner-West sreča z namenom snemanja epizode Celebrity Family Feud za dobrodelne namene, s čim Kanye izpolnjuje eno svojih življenjskih sanj, da bi se pojavil v tej oddaji. Tudi kljub različnim mnenjem tako tesno povezana družina ve, da je bolje, ko so vsi skupaj.

Keeping Up with the Kardashians producirata Ryan Seacrest Production in Bunim/Murray Production. Ryan Seacrest je izvršni producent v Ryan Seacrest Production. Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West in Khloé Kardashian so izvršni producenti. Gil Goldschein, Farnaz Farjam-Chazan in Amanda Weinstein so izvršni producenti v Bunim/Murray.

  • Keeping Up with The Kardashians Promo ...

Priporočamo