Vroče sodelovanje dua BQL in Nike Zorjan obrodilo sadove!

Vroče sodelovanje dua BQL in Nike Zorjan obrodilo sadove! (foto: BQL in Nika Zorjan Press) BQL in Nika Zorjan Press
30. 11. 2017

Duo BQL in Nika Zorjan sta zagotovo med najuspešnejšimi izvajalci popularne glasbe pri nas. Tokrat pa sta Anej in Rok - pravo odkritje letošnjega glasbenega leta -, združila moči s talentirano in izkušeno Niko v prav posebni skladbi.

'Ni predaje, ni umika' je namenjena predvsem mladim. Sporoča jim, da je v življenju vedno treba slediti svojim sanjam, se zanje boriti, saj zmagovalec ni tisti, ki nikoli ne pade, marveč tisti, ki se po padcu zna pobrati in nadaljevati. Glasba za pesem, ki predstavlja Nikin osmi singel in četrtega BQL, je delo dua Maraaya, ki je pesmi spet vdihnil trend svetovnih glasbenih lestvic, tokrat nadgrajen z Nikinim simpatičnim prekmurskim narečjem.

Za pesem je posnet tudi videospot, ki je na YouTubu v dveh dnevih po premieri presegel 100.000 ogledov in je trenutno najbolj vroč glasbeni video s kar 4.000 všečki (#1 trending)!

Nika je o izkušnji navdušeno rekla: »Vredno je bilo stisniti zobe in ob natrpanem urniku narediti odličen videospot s sporočilom za skladbo, ki ima tak pomen. Tudi meni pomeni nekaj več, ker se spomnim, koliko vzponov in padcev sem doživela sama tako v zasebnem življenju kot v glasbeni karieri. A vedno sem skušala vztrajati in najti pozitivno noto za nadaljevanje poti ... Z dvignjeno glavo.«

»Treba je le dvigniti glavo in slediti svojemu notranjemu kompasu. Naše srce je naš edini pravi smerokaz. Če prisluhnemo srcu in si vzamemo čas zanj, nas gotovo popelje po pravi poti življenja. In naši padci bodo na koncu zgolj stopničke do zmag,« sta o pesmi dejala Anej in Rok iz dua BQL in dodala: »presrečna sva, da so ljudje sprejeli sporočilo pesmi s takim navdušenjem. Veseli smo, ko vidimo, da si ljudje delčke besedila lepijo kot citate na zid, pa na svoje objave na družabnih omrežjih. Pišejo nama, da jim pesem daje navdih in spodbudo ob izzivih v življenju. Kar smo s svojim sporočilom tudi želeli doseči. Ni lepšega, ko z glasbo premakneš nekaj v ljudeh.«

Priporočamo