Vroče sodelovanje zvezd šova Slovenija ima talent

Vroče sodelovanje zvezd šova Slovenija ima talent (foto: S.I.T. Press) S.I.T. Press
5. 7. 2018

Slovenija ima talent, najbolj priljubljen televizijski šov v zgodovini slovenske televizije, je bil v preteklih letih pokazatelj, koliko talenta premoremo Slovenci. Pomemben korak je bil tudi mnogim glasbenikom na poti do njihovega uspeha. Brata Piletič, danes znana kot BQL, Isaac Palma, Nika Zorjan, Lina Kuduzović, Klara Jazbec, Luka Sešek, Luka Basi so se prav na Slovenija ima talent prvič predstavili javnosti in nadaljevali svojo pot na glasbene lestvice tudi po končanem šovu.

V poletju pred začetkom nove, 7. Sezone, se v skladbi VROČE predstavlja ob posebni priložnosti ekipa, ki je po Slovenija ima talent uspešno nadaljevala svojo pot na glasbene lestvice in tisti, ki gradijo uspešne glasbene kariere tako v Sloveniji, nekateri pa tudi izven naših meja. Nastala je bodoča poletna uspešnica. Za vroče glasbene ritme so pevsko poskrbeli BQL (Anej in Rok Piletič), Isaac Palma, Klara Jazbec, Luka Sešek, Nika Zorjan, Lina Kuduzović, Luka Basi.

Skladba je že prišla na radijske postaje, konec julija pa bo »VROČE« tudi v televizijskem videospotu, katerega snemanje na atraktivnih lokacijah poteka ravno te dni. V spotu se bodo zbranim glasbenikom pridružili tudi mnogi »S.I.T.-ovci«, z drugimi talenti, ki so nas in nas še vedno navdušujejo, ne le doma, ampak tudi v tujini: Dunking Devils, Artifex, F&B Acrobatics, WildArt in drugi ... Do takrat pa verjamemo, da bo do vseh poslušalcev našla svojo pot poletna uspešnica »VROČE«.

S.I.T.