Vroči Mike XXL prepremierno že 2. julija!

30. 6. 2015

V Vročem Miku XXL, ki na velika platna predpremierno prihaja 2. julija, Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez in Gabriel Iglesias spet igrajo like iz svetovne uspešnice iz leta 2012 Vroči Mike.

Zgodba se nadaljuje tri leta po tistem, ko je Mike na vrhuncu kariere slačifanta izstopil iz igre; tudi preostali fantje iz skupine Kralji Tampe se pripravljajo, da se poslovijo od te kariere. A to nameravajo storiti po svoje: s še zadnjo izjemno predstavo v Myrtle Beachu bodo vrgli vse na riti, z njimi na odru pa bo tudi legendarni solist Vroči Mike.

Na poti na svoj poslednji nastop se ustavijo v Jacksonvillu in Savannah, kjer obudijo stara poznanstva in sklenejo nova prijateljstva, pri tem pa se Mike in fantje naučijo nekaterih novih korakov in se na presenetljiv način otresejo preteklosti.

Znancem iz prvega filma se v novih vlogah pridružujejo Amber Heard, Donald Glover, Stephen »tWitch« Boss, Michael Strahan, Andie MacDowell, Elizabeth Banks in Jada Pinkett Smith. Režiral je z emmyjem nagrajeni Gregory Jacobs, ki je film produciral skupaj z Nickom Wechslerjem, Gregoryjem Jacobsom, Channingom Tatumom in Reidom Carolinom; slednji je tudi spisal scenarij. Steven Soderbergh, ki je režiral prvi film, je tokrat direktor fotografije, montažer in izvršni producent.

V kinu PREDPREMIERNO že od 2. julija. V vseh Cineplexxih, ljubljanskem Kinu Bežigrad, mariborskem Koloseju in nekaterih manjših kinih po Sloveniji. Od 9. julija pa na rednem sporedu.

VROČI MIKE XXL

Režija: Gregory Jacobs

Scenarij: Reid Carolin, Reid Carolin

Igrajo: Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez, Gabriel Iglesias in drugi

Žanr: komična drama

Dolžina: 115 minut