Vsi za mulce z Anino zvezdico!

29. 9. 2014 | Promocijsko sporočilo

Mulc, Fotr in Star fotr so danes večini že dobro poznane predstave, ki se bodo v treh zaporednih večerih v okviru Tedna otroka odvile v ljubljanskem Siti Teatru BTC. Bojan Emeršič, Lado Bizovičar in Janez Hočevar - Rifle bodo tokrat na odrske deske stopili dobrodelno, ves izkupiček prodanih vstopnic pa bo šel za nakup hrane za socialno ogrožene otroke. Na dobrodelno predstavo lahko prinesete tudi pakete hrane, ki jih bodo v sodelovanju z Anino zvezdico prejeli otroci iz socialno ogroženih družin.

Teden otroka bodo zabeležili tudi v Siti teatru, ki so v sodelovanju z Anino zvezdico pripravili serijo treh predstav, ki so slovenskemu občinstvu že dobro poznane:

8.10. ob 20h Mulc... vas gleda z Bojanom Emeršičem

9.10. ob 20h  Fotr z Ladom Bizovičarjem

10.10. ob 20h Star fotr z Janezom Hočevarjem - Rifletom

Izkupiček od prodanih vstopnic bo namenjen nakupu hrane za socialno ogrožene otroke in družine. Na dobrodelne predstave, ki potekajo v sodelovanju z zavodom Anina zvezdica, lahko prinesete tudi paket hrane z daljšim rokom trajanja.

Sreda, 8.10. ob 20h: MULC ... vas gleda za mulce

V SiTi Teatru BTC smo že slišali izpoved sveže pečenega fotra in se smejali tegobam starega fotra, zato je zdaj čas, da besedo dobi mulc. O svetu odraslih, pasteh sodobne vzgoje, odnosih v družini in prvi ljubezni bo skozi otroške oči z zvrhano mero navihanega humorja spregovoril Bojan Emeršič. Monokomedijo, ki je nastala po besedilu Roka Vilčnika in Bojana Emeršiča, režira Jaša Jamnik.

besedilo: Rok Vilčnik in Bojan Emeršič, režija: Jaša Jamnik, igra: Bojan Emeršič, produkcija: Kreker in SiTi Teater BTC

Četrtek, 9.10. ob 20h: FOTR za mulce

Postati oče ni posebej zapleteno, se pa zaplete takoj za tem. Sveže pečeni oče prihaja z besedo na dan. Ni ati, ni oči, ni ata in ni tata... Lado Bizovičar je FOTR!

besedilo: Bjarni Haukur Thorsson, prevod: Lija Pogačnik, režija: Nataša Barbara Gračner, igra: Lado Bizovičar, igra v filmu: Katarina Čas, produkcija: SiTi Teater BTC in Kreker

Petek, 10.10. ob 20h: STAR FOTR za mulce

Smešna plat neizogibnega staranja za vse, ki jih je groza trenutka, ko jim bodo mlajši prijazno odstopili sedež. Kaj se zgodi, ko vas zapustijo otroci in vaš dom napolnijo vnuki? Sladke skrbi sodobnega dedka nam bo po več kot 150-ih ponovitvah zaupal Janez Hočevar Rifle v režiji Jurija Zrneca.

Dva mojstra humorja, ena odlična predstava za vse generacije!

besedilo: Bjarni Haukur Thorsson, prevod: Lija Pogačnik, priredba in režija: Jurij Zrnec, igra: Janez Hočevar Rifle, igra v predfilmu: Polona Vetrih, produkcija: Kreker in SiTi Teater BTC

Več informacij dobite na spletni strani Siti teatra

Priporočamo