Vstopite v novo leto sproščeni in v harmoniji

Vstopite v novo leto sproščeni in v harmoniji (foto: Rimske terme Press) Rimske terme Press
13. 12. 2018 | Promocijsko sporočilo

Prehod v novo leto je lažji, če smo v stiku sami s sabo, zato so praznični dnevi v Rimskih termah posvečeni duhovnemu in fizičnemu preporodu, ki vas bo polne energije izstrelil v 2019.

Tik pred prazniki, od petka, 21. decembra, do nedelje, 23. decembra, boste na zen winter vikendu (zimski vikend sproščanja) dobili edinstveno priložnost, da dosežete stanje globoke sproščenosti in se spoznate s tehnikami, ki vas vodijo k zdravju in sreči. Čas božičnih počitnic od sobote, 22. decembra 2018, do srede, 2. januarja 2019, v Rimskih termah posvečajo družinski harmoniji. Najmlajši bodo skozi delavnice hvaležnosti odkrivali svoje umetniške žilice in se zabavali ob otroških predstavah, na božični večer pa uživali zimske radosti in sladkosti na ledenem pikniku.

Da se boste od starega leta poslovili kar se da pripravljeni, bo poskrbel tudi čisto pravi dvorni alkimist, ki vam bo ob prehodu v novo leto, v pravljičnem šotoru pričaral magične trenutke. Na najdaljšo noč v letu v Rimskih termah sicer pripravljajo kar tri različne silvestrske zabave. Silvestrovanje v Kavarni princese Viktorije, Silvestrovanje v Restavraciji cesarja Ferdinanda in Silvestrovanje v a la carte Restavraciji Sofija. Poleg gala večerje bodo gosti lahko uživali v živi glasbi,  vse, ki bodo najdaljšo noč v letu preživeli v najmodernejših slovenskih termah, pa čaka tudi posebno presenečenje, in sicer edinstven glasbeni nastop Luke Markusa Štajerja, mladega glasbenega igralca, ki smo ga spoznali v glavni vlogi Dannyja v aktualnem muzikalu Briljantina. 

 
Rimske terme so najstarejše terme v Sloveniji, z več kot 2000-letno tradicijo. Sestavlja jih hotelski kompleks treh štirizvezdičnih hotelov, wellness centra in medicinskega centra. Že v 19. stoletju so veljale za prestižno letovišče, saj so jih obiskovali člani kraljevih družin iz vse Evrope. Danes so poznane kot ene najsodobnejših term v Sloveniji, z ločenimi bazeni za zdravstvene namene, vrhunskim referenčnim centrom za hrbtenico in historičnim delom vodnih nimf. Voda v termah ima zdravilni učinek in je med najbogatejšimi v Sloveniji. V Rimskih termah gostom nudijo številne sprostitvene in terapevtske programe bivanja. V programih poudarjajo preventivno skrb za zdravje in dobro počutje. Rimske terme so edine terme v Sloveniji z lastnim muzejem.

Značke: Rimske terme

Priporočamo