Vstopnice za koncert skupine Brit Floyd gredo za med!

10. 9. 2015

Točno dva meseca pred prihodom najboljše tribute skupine Pink Floydov na svetu se organizatorji koncerta lahko pohvalijo z zelo dobro prodajo vstopnic.

Vstopnice, ki so jih številnim oboževalcem britanskega roka ponudili po posebni promocijski ceni, so namreč že skoraj pošle. Za vse zamudnike bo tako glasbeno-vizualna poslastica, ki bo Halo Tivoli napolnila s hipnotičnim pozivom na temno stran lune, na voljo po redni ceni.

Svetovna turneja SPACE & TIME World Tour je nedvomno daleč najbolj ambiciozen in dovršen projekt tribute zasedbe BRIT FLOYD, saj obeležuje 50. obletnico Pink Floydov. To pomeni, da nas že čez dva meseca čaka nepozabno vizualno in glasbeno popotovanje skozi pet desetletij te legendarne skupine.

Globalni spektakel, ki sliši na ime Brit Floyd, poganja neusahljiva želja po poustvarjanju čim bolj avtentične Pink Floydovske koncertne izkušnje, zato se posvečajo prav vsakemu detajlu. Z globokim spoštovanjem do originalne zasedbe in njihove zapuščine skupina združuje najboljše trenutke Pink Floydov z moderno zvočno tehnologijo, svetlobnimi efekti in laserskim šovom. Njihovo strast in trud z navdušenjem prepoznavajo oboževalci po vsem svetu, ki z mešanico nostalgije in pričakovanja množično obiskujejo njihove koncerte.

Tovrsten odziv je zasedba Brit Floyd že doživela tudi v Sloveniji, kamor se vrača 9. novembra. Ob prihajajočem snidenju se bomo v ljubljanski Hali Tivoli vrnili v leto 1965, ko je skupina Pink Floyd nastala, obujali spomine na njihove kultne uspešnice ter uživali tudi v njihovem lanskoletnem studijskem albumu The Endless River.

Brit Floydi zagotavljajo, da je turneja Space & Time njihova najboljša turneja vseh časov. Najhitrejši jo lahko obiščejo za 24,00 evrov, medtem ko bodo zamudniki za koncert odšteli 29,00 evrov.

Priporočamo