Z Alenko Godec do boljšega počutja v Idriji

Z Alenko Godec do boljšega počutja v Idriji (foto: Promo foto) Promo foto
7. 3. 2020

Na otvoritvi sodobne prodajalne LL Viva z medicinskimi pripomočki, zdravili brez recepta ter drugimi izdelki za ohranjanje zdravja in dobrega počutja, ki jo je podjetje LL Grosist odprlo v Idriji se je trlo obiskovalcev.

Za pravo glasbeno presenečenje kar na ulici sredi Idrije pa je poskrbela pevka Alenka Godec, ko je vse mimoidoče, kljub nizkim temperaturam, dodobra razgrela s svojim glasom in stasom.

S pesmijo Življenje je lepo je dodobra razgrela vse prisotne in ponudila nasvet, kako sama skrbi za naložbo v svoje zdravje: "Z leti je potreben še večji vložek, ki pripomore k boljšemu počutju in zdravju. Sama stavim predvsem na zmernost. Ne kadim, alkohol spijem le ob zares posebnih priložnostih, pa tudi prehranjujem se dokaj zdravo. Zatakne se pri fizičnih, športnih aktivnostih. Zaradi bolečin v kolenih ne tečem rada, prav tako mi ne diši kak fitnes. Jo pa rada mahnem na Rožnik, v pasji družbi seveda. In se že veselim lepih, pomladnih dni, ko so gozdne poti najlepše. Imam pa tudi to srečo, da sem trenutno vpeta v predstavo Nune v akciji, s katero svojo formo vzdržujem bolj kot se mi zdi. Ko v nečem uživaš, pozabiš na napor in utrujenost. Vse to počaka, da prideš domov in si vzameš čas za regeneracijo."

Bo pa Idrija bogatejša še za novo otroško igrišče, saj je direktorica LL Grosista, mag. Andreja Leskovec predala donacijo županu Tomažu Venclju. Direktor Javnega zavoda Lekarne Ljubljana, dr. Marjan Sedej, ki je ustanovitelj LL Grosista, pa je prostovoljnemu gasilskemu društvu Idrija predal še donacijo v višini 1.000 € za nakup nujne opreme ter po 500 € humanitarnima organizacijama Rdeči križ in Karitas za lajšanje socialnih stisk v občini.

Priporočamo