Z nočnim nakupovanjem do zasebnega koncerta Jana Plestenjaka

Z nočnim nakupovanjem do zasebnega koncerta Jana Plestenjaka (foto: citypark press) citypark press
16. 4. 2018

Vse bolj priljubljeno nočno nakupovanje bo obiskovalce največjega nakupovalnega centra pri nas spet razveselilo z raznolikimi popusti in ugodnostmi. Nočno nakupovanje v Cityparku bo v petek, 20. aprila, od 20. ure do polnoči. Obiskovalci bodo lahko sodelovali v sicer tradicionalni nagradni igri, ki pa bo tokrat še posebej razburljiva. Glavna nagrada je namreč zasebni koncert najbolj priljubljenega slovenskega pevca Jana Plestenjaka, ki bo svoje uspešnice le za zmagovalca ali zmagovalko odigral kar v njihovi dnevni sobi.

V številnih presenečenjih trgovin in lokalov v Cityparku boste lahko uživali tudi dan pozneje, 21. aprila, na sedaj že tradicionalnem družinskem dnevu. Vaši najmlajši lahko celo preizkusijo svojo podjetniško žilico na družbeno odgovoren in naravi prijazen način. Otroci lahko namreč rezervirajo svojo stojnico in sodelujejo na otroški borzi igrač, ki bo potekala med 16. in 19. uro. Brezplačne stojnice so na voljo otrokom, starim od 6 do 14 let, svojo staro igračko pa lahko prodajo, zamenjajo ali podarijo in s tem še komu polepšajo dan. Več informacij in obrazec za prijavo najdete na spletni strani www.citypark.si.

Nakupovalno središče Citypark, ki letos praznuje 16. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji in hkrati najsodobnejše v Ljubljani. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. Lani ga je obiskalo približno 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 260 dogodkov. Citypark je eno od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v šestih državah srednje, južne in vzhodne Evrope s skupno površino približno 860.000 kvadratnih metrov. Je vodilna družba na področju gradnje, razvoja in upravljanja nakupovalnih središč tako v Avstriji kot tudi v Sloveniji. Nakupovalna središča SES so že deseto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji.