Za materinski dan razvajali mamice in njihove najboljše sosede

Za materinski dan razvajali mamice in njihove najboljše sosede (foto: Merkator promo) Merkator promo
26. 3. 2018 | Promocijsko sporočilo

Ob letošnjem materinskem dnevu je Mercator z zabojčki presenečenja obdaril znane slovenske mamice: Rebeko Dremelj, Natalijo Verboten, Nušo Derenda, Sašo Einsiedler, Ivjano Banič in Jagodo Batagelj. Ker pa so pri Mercatorju znani kot najboljši sosed, so z zabojčki obdarili tudi sosede znanih mamic. V zabojčkih se je poleg izdelkov za razvajanje naših estradnic našlo tudi kaj za njihove otroke in skupno razvajanje s partnerji.

Ob napornem urniku je Rebeko v teh dneh le stežka ujeti doma in vesela je, da ji na pomoč lahko priskočijo tudi dobri sosedje: "Pa je vsaj enkrat imela soseda od tega, da ima za sosedo mene, nekaj dobrega (smeh). Dobra fora je bil tale obisk Mercatorja z zabojčkom dobrot!"

Zabojček dobrot je poleg Natalije prejela tudi njena najboljša soseda - tašča: "Marsikdo bi se držal za glavo, če bi imel za sosedo svojo taščo. Jaz pa sem svoje neizmerno vesela. Zelo lepo se razumeva in vedno mi priskoči na pomoč, če kaj potrebujem."

Med svoje najboljše sosede taščo šteje tudi Nuša Derenda, ki pravi, da je tudi sicer obkrožena z malo starejšimi sosedami: "Vedno so polne modrosti in raznih nasvetov, kako se česa lotiti. Moja fanta sta zdaj že odrasla, a ko sta bila mlajša nam je prišlo prav, da je bila babica tako blizu."

Saša Einsiedler je mamica petih otrok, ki ima za sabo že kar nekaj materinskih dnevov. Presenečenja najboljšega soseda je bila zelo vesela: "Vedno je lepo, ko te kdo tako lepo preseneti. V zabojčku je bilo nekaj samo zame, pa tudi kaj za moje otroke (smeh)." Zaradi Saše pa je paket najboljšega soseda dobila tudi njena najboljša soseda Vita: "Na Vito se vedno lahko zanesem, letos pa bova lahko skupaj uživali ob dobrotah iz najinih zabojčkov."

Tudi mladi mamici Ivjana in Jagoda, ki sta obe letos materinski dan praznovali drugo leto zapored, sta prejeli pakete najboljšega soseda. "Da bo veselje trajalo še dlje, iz Mercatorja niso obdarili samo mene, ampak tudi mojo sosedo Ano. Zdaj že določamo datum, kdaj bomo skupaj kaj skuhali in odprli penino (smeh)," je povedala Ivjana, ki že nestrpno pričakuje prihod drugega otroka.

Priporočamo