Za vedno se je poslovila hollywoodska igralka Kirstie Alley

Za vedno se je poslovila hollywoodska igralka Kirstie Alley (foto: Profimedia) Profimedia
6. 12. 2022

Številni jo poznajo iz uspešnic, kot so Glej, kdo se oglaša, Zvezdne steze in legendarni seriji Cheers oziroma Na zdravje. Januarja bi dopolnila 72 let.

Kirstie Alley je v 80-ih in 90-ih veljala za eno prodornejših igralk, potem pa se je za nekaj časa umaknila. Njena kariera je doživela ponovni vzpon leta 2011, ko je nastopila v ameriški različici šova Zvezde plešejo. Umrla je v starosti 71 let, o smrti pa sta javnost prek družbenih omrežij obvestila njena otroka, sin William True in hčerka Lillie.

"Z žalostjo sporočava, da je najina neverjetna, močna in ljubeča mama je umrla po svoji bitki z rakom, odkritim pred kratkim. Obkrožena je bila z najbližjo družino in se je borila z veliko močjo. Zapustila nas je s svojim nikoli končanim veseljem do življenja. Na velikem platnu je bila ikona, a bila je še bolj neverjetna mama in babica," sta zapisala njena otroka.

Dodala sta še, ad je slovela po strasti do življenja, do njiju in vnukov ter ljubezni do živali. Poudarila sta, da je živela na polno in da je vedno uživala v ustvarjanju. Od igralke se je prek družbenega omrežja poslovil tudi njen soigralec in kolega John Travolta. Zapisal je, da je Kirstie predstavljala eno od njegovih najbolj posebnih razmerij.