Zabava na Ljubljanskem gradu v slogu šova Bilo je nekoč

Zabava na Ljubljanskem gradu v slogu šova Bilo je nekoč (foto: Planet TV) Planet TV
4. 2. 2016

Planet TV je v televizijsko pomlad zakorakal z zabavo v znamenju prihajajočega resničnostnega šova Bilo je nekoč. Ljubljanski grad se je preoblekel v podobe iz časa Ilirskih provinc, v to obdobje pa so se s klobuki in pahljačami, ki so jih dobili na vhodu, preselili tudi obiskovalci.

V stanovski dvorani Ljubljanskega gradu, ki je doživela pravo scensko preobrazbo, se je trlo znanih obrazov iz sveta zabave in oglaševanja. Zbrane so pozdravili Marijan Jurenec, generalni direktor Planet TV, Pete Smith, izvršni direktor podjetja Antenna Gorup, in programski direktor Planet TV Gorazd Slak. Novosti in uspešnice, ki jih bodo lahko gledalci letošnjo pomlad gledali na Planet TV, je predstavil Boštjan Gorenc - Pižama, navdih za predstavitev je poiskal 200 let v preteklosti. Ko ga je na odru zamenjal Magnifico, pa so iz svojih soban prišle tudi grajske kurtizane.

Dogodek je bil sicer namenjen predstavitvi spomladanske sheme Planet TV, ki jo bodo obogatili trije novi šovi, na pomlad pa se na male zaslone vračajo tudi naše največje uspešnice. Tako bodo gledalci lahko uživali ob resničnostnem šovu Bilo je nekoč, humoristični seriji Da, dragi! Da, draga! in najbolj prisrčnem kuharskem šovu Glej, kdo kuha, na zaslone pa vračajo Ena žlahtna štorija, Teden z Juretom Godlerjem, Bognedaj, da bi crknu televizor in Galileo.