Zabavaj se in osvoji komplet pnevmatik za svojega jeklenega konjička!

26. 9. 2018 | Promocijsko sporočilo

Letošnji mednarodni Tyre Challenge 2018 gosti ljubljanska kavarna Sputnik.

Dogodek se bo odvijal v petek, 28. septembra, kjer lahko osvojite bogate nagrade ter se popolnoma pripravite na zimske razmere na cestah!

Od 17:00 do 20:00 ure bodo tekmovalci na parkirišču kavarne Sputnik imeli priložnost osvojiti komplet pnematik po lastni izibri in "obuti" svojega jeklenega konjička za prihajajoče zimske razmere na cestah. Osvojili boste lahko tudi darilni bon za brezplačen servis vozila ter druge bogate nagrade.

Na dogodku bo poskrbljeno tudi za nežnejši spol. V "Šoli menjave pnevmatik za ženske" bo vrhunski vulkanizer učil dame, kako samostojno zamenjati pnevmatiko. Ostali obiskovalci bodo imeli priložnost pobližje spoznati tako imenovana "pijana očala", ki simulirajo ter opozarjajo na zaskrbljujoče slabe odzive in reakcije človeka v vinjenem stanju.

Na dogodku bodo tudi številni znani obrazi iz sveta auto-moto športa, med katerimi bodo Matjaž Tomažič, Aleksander Sušnik, Gašper Dernovšek, specialist za krožno-hitrostne dirke in pa edini Slovenec na letošnjem reliju Dakar, Simon Marčič, ki bodo z udeleženci delili izkušnje in znanje s področja varnosti na cesti. Dogodek se bo zaključil v sproščenem okolju kavarne, kjer bo za zabavo poskrbela glasbena skupina Xequtifz.

Prijava na tekmovanje je mogoča preko spletne strani http://www.tyrechallenge.com/slovenia/  ali na samem dogodku.

Organizator dogodka sta podjetji Delticom in Gume-direkt.si, ki delujeta tudi v sosednji Hrvaški, Romuniji, na Madžarskem, Austriji, Bosni in Hercegovini, Ukrajini, Srbiji in na Češkem.

Glvani cilj projekta je varnost, v katerega pa je vključena tudi zabavna in tekmovalna nota. Zatorej, prijavite se, tekmujte, spoznajte nove ljudi in skupaj z nami poskrbite za večjo varnost na cestah: http://www.tyrechallenge.com/slovenia/