Začenja se Octopus Fest!

brata FLORJANČIČ (foto: promocijsko gradivo organizatorja) promocijsko gradivo organizatorja
10. 5. 2014

V soboto, 10. maja bo od 10. ure dalje na ljubljanski tržnici še posebej živahno, saj se bo mestni vrvež preselil tudi na Mesarski most. Obeta se namreč Octopus Fest, kjer bo celodnevno dogajanje v središču Ljubljane zadovoljilo vse generacije.

Najmlajše obiskovalce Octopus Festa bo ob 11. in 16. uri obiskal priljubljen risani junak Nodi, ki bo Mesto igrač zamenjal za napihljiv grad in kotiček za otroke ob Mesarskem mostu.Tam bodo potekale tudi celodnevne otroške animacije pod vodstvom ekipe ABC Šport, kjer ne bo manjkalo aktivnosti za otroke.

Na Mesarskem mostu bo prekipevalo od energije tudi ob 14. uri, ko bodo oder zavzeli Rock partyzani in spomnili na čase bivše skupne republike Jugoslavije.

Po njihovem koncertu, si ob 17. uri rezervirajte svoje mesto na bregu Ljubljanice. Dogajanju se bosta na gladini reke pridružila tudi brata FLORJANČIČ, adrenalinskim navdušencem dobro znana svetovna prvaka z vodnimi skuterji, ki bosta poskrbela za edinstveno predstavo, kot je v centru prestolnice še nismo videli.

Svoj pečat bo ob 19.30 na mostu ključavnic pustila tudi pevka Alya. Ob njenih vsem dobro znanih uspešnicah se bo zabava prevesila v večer, zamudniki spektakla na vodni gladini pa bodo imeli možnost in si ogledali predstavo bratov Florjančič tudi ob 21.30.

"Ta šport bi rada postavila na drug nivo, ne zanimajo naju samo tekmovanja, želiva si zabavati gledalce. To, da bova 10. maja nastopila na Ljubljanici je za naju le še dodatna čast," pravita fanta, ki sta s svojimi ekstremističnimi vragolijami prava paša za oči, kjerkoli se pojavita.

Značke: Fest Octopus