Začni poletje na festivalu Sea Star v Umagu!

Začni poletje na festivalu Sea Star v Umagu! (foto: Sea Star Fest) Sea Star Fest
7. 5. 2019 | Promocijsko sporočilo

Med nastopajočimi v laguni Stella Maris med 23. in 26. majem tudi Wu-Tang Clan, Sven Väth, Nina Kraviz, Bajaga in Hladno pivo!

Wu-Tang Clan, ena najbolj kultnih in revolucionarnih zasedb vseh časov, bo poskrbela, da bo Istra zadnji majski vikend dihala s hip-hopom. Legendarni raperji s turnejo Gods of Rap obeležujejo 25. obletnico kultnega albuma Enter the Wu-Tang (36 Chambers).

Ob hip-hoperjih pa bosta na festivalu še mojstra elektro ritma Sven Väth in Nina Kraviz, britanska hip-hop diva IAMDDB, prejemnik nagrade za najboljšega tehno didžeja na ibiških DJ Awards Ilario Alicante in avtor najbolj prodajanega tehno songa na beatportu Enrico Sangiuliano!

Med nastopajočimi so tudi legendarni Bajaga i Instruktori, punk rockerji Hladno pivo, skupina Nola in vroči regionalni lokalci - Vojko V, Fox, Krankšvester, High5, Petar Dundov, Enrico Sangiuliano, Marko Nastić, DJ Jock in mnogi drugi.

Festivalske vstopnice so na voljo po ceni 36 EUR, kar je 35% popusta glede na končno ceno. V prodaji so tudi enodnevne vstopnice v višini 25 EUR ter festivalske VIP Gold vstopnice za 105 EUR. V teku je tudi akcija “kupi štiri, vzemi 5”, v sklopu katere ob nakupu štirih vstopnic, organizatorji peto podarijo.

  

Več o vstopnicah in namestitvah na www.seastarfestival.com.

Uradna prodajalca vstopnic in namestitvenih paketov v Sloveniji sta www.supratravel.si in www.kompasyoung.si.