Začutite sarajevski filmski spektakel v vašem domu

8. 8. 2017 | Promocijsko sporočilo

Dvanajstega avgusta lahko samo z enim klikom postanete del Sarajevskega filmskega festivala. Na strani www.svismomiizistogfilma.com si lahko točno ob 21-ih ogledate film The Other Side of Hope, finski film, ki bo tudi otvoritveni film letošnjega filmskega festivala v Sarajevu.

Sodelovanje Sarajevskega filmskega festivala in Atlantic Grupe traja že več kot desetletje, letos pa bo Atlantic Grupa omogočila prenos v živo delčka lepote festivala po celi regiji. 12. avgusta boste lahko v Sloveniji, Srbiji, na Hrvaškem, v Makedoniji, Bosni in Hercegovini, Črni Gori in na Kosovu spremljali to prelepo filmsko stvaritev.

Sarajevski filmski festival

Film The Other Side of Hope, finskega režiserja Akija Kaurismäkija, je bil s srebrnim medvedom nagrajen na Mednarodnem filmskem festivalu v Berlinu. Drama, s primesmi komedije, spremlja dve, na začetku ločeni zgodbi. Sirijskega begunca, ki poskuša pridobiti azil na Finskem in finskega trgovca srednjih let, ki opušča svoj posel in s priigranim denarjem odpira restavracijo. Različne življenjske okoliščine ju povezujejo in pripeljejo do spoznanja, kako veliko lahko drug drugemu v življenju pomagata.

Sarajevski filmski festival

Pridružite se občinstvu v Sarajevu in začutite enkratno festivalsko vzdušje v vašem domu, ker navsezadnje - vsi smo mi iz istega filma!