Zadenite vstopnice za film Šefica!

1. 4. 2016

Naslednji teden, 7. aprila, prihaja v naše kinematografe komedija Šefica – s priljubljeno ameriško igralko in komedijantko Melisso McCarthy na čelu. Šefica je milijonarka Michelle Darnell, ki se je s svojo izjemno poslovno žilico in nenasitnim apetitom po dobičku uveljavila kot prava rock zvezda finančnega sveta. Iz rok so ji jedli tako svetovni voditelji in zvezdniki kot tudi navadni smrtniki, ki so hrepeneli po njenih nasvetih. Vse dokler ni zaradi prepovedanega trgovanja z notranjimi informacijami bankrotirala in pristala za zapahi. Po prestani zaporni kazni nekdanjo bogatašinjo v resničnem svetu čaka cel kup zabavnih težav in pripetljajev. Na Govori.se bomo dvema srečnežema podarili dve vstopnici za ogled filma ! Preverite nagradno vprašanje in sodelujte!

Nagradno vprašanje

Zakaj ŠEFICA pristane v zaporu?

a) Zaradi tatvine

b) Zaradi trgovanja z notranjimi informacijami

c) Zaradi umora

Pravilen odgovor skupaj s polnim imenom in priimkom pošljite na elektronski naslov nagrade@adriamedia.si vse do 5. aprila do polnoči.

Podelili bomo 2 x 2 vstopnici za ogled filma v poljubnem terminu (od 7. aprila naprej). Nagrajenec oz. nagrajenka bo lahko poljubno izbral lokacijo ogleda filma (kinematografi Kolosej ali Cineplexx ali Kino Bežigrad).

Nagrajenca sta:

Špela Jenko in Jure Kopač. Iskrene čestitke!