Zadnja uprizoritev Mamme Mie! se je odvila v velikem slogu

Zadnja uprizoritev Mamme Mie! se je odvila v velikem slogu (foto: Jure Stušek) Jure Stušek
28. 8. 2019

»Vseh dobrih stvari je enkrat konec – tudi najboljših …!« Tako je producent Jurij Franko komentiral zadnjo uprizoritev najuspešnejšega muzikala v Sloveniji vseh časov - Mamma Mia! Ta nepozabni muzikal, poln optimizma in čudovite energije, je v produkciji njegove in ženine (Simona Vodopivec) hiše Prospot d.o.o. za vedno pustil neizbrisen pečat v domačem kulturnem prostoru in hkrati Slovenijo postavil na mednarodni zemljevid muzikalov.

Predstava presežnikov, ki ji v žanru velikih muzikalov v Sloveniji ni para, in produkcija, ki je postavila nove mejnike, ki bodo zelo težko - morda celo nikdar preseženi. Že samo del številk o povsem razprodanih uprizoritvah pove vse:

23x Križanke, Ljubljana

10x Hala Tivoli, Ljubljana

7x Dvorana Tabor, Maribor

2x SNG Maribor

5x Dvorana Golovec, Celje

4x Avditorij, Portorož

3x Dvorana Marof – Novo mesto

3x Športna dvorana Nova Gorica

2x Rdeča Dvorana – Velenje

… in še bi lahko naštevali …

Skupaj čez 150.000 večkotprezadovoljnih obiskovalcev.

Vsi sodelujoči so izjemno hvaležni za neverjeten odziv in naklonjenost obiskovalcev. Mnogi od njih so nas obiskali tudi večkrat. Rekord še vedno drži gospa (ostati želi neimenovana), ki si je predstavo ogledala neverjetnih 12-krat. Entuziazem, ki so ga lahko delili z obiskovalci, so skupno poimenovali kar “Mamma Mia terapija!”, saj je predstava prinašala radost tako v lepih kot tudi v težjih trenutkih.

Vendar se z zaključkom Mamme Mie! zgodba ne konča. Naj spomnimo, da je kreativna ekipa po Mammi Mii! ustvarila tudi kultni muzikal Briljantina in izjemno zabaven novi muzikal Nune v akciji!, ki polnita dvorane po Sloveniji in smelo stopata po stopinjah Mamme Mie!.

Simona Vodopivec, Alenka Godec in Damjana Golavšek, ki so v Mammi Mii! zažarele in vlile novega upanja in energije tako ženskam kot moškim pred in po Abrahamu, pa bodo svojo skupno pot nadaljevale s koncerti širom naše dežele in tako obujale spomin na razvpite in radožive Dinamitke.

Zadnja uprizoritev Mamme Mie! se je v velikem slogu poslovila od slovenskih odrov tam, kjer se je tudi začela. V čarobnih Križankah v Ljubljani. Predstava je bila seveda povsem razprodana. Še zadnjič!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri