Zaklonišče prepeva so posneli videospot za skladbo 'Još uvek pomislim na tebe'!

15. 10. 2015

Kaj je najhuje, kar se lahko pripeti rockerju, ki so ga dnevi mladostniške razposajenosti in norije že davno zapustili? Izgubljen in brez inspiracije tava po ulicah, kjer ga obsedajo podobe izgubljene ljubezni, ki je bila nekdaj vir njegovega navdiha. Pohlepni menedžerji ga silijo, da nase navleče kup neokusnih oblačil in z bendom nastopa po terasah in splavih, saj njegova rockerska podoba nikogar več ne zanima.

Kako se ta dramatična zgodba začne in konča si poglejte v novem videospotu 'Još uvek pomislim na tebe' zasedbe Zaklonišče prepeva!

Zaklonišče prepeva prestavljajo videospot za skladbo 'Još uvek pomislim na tebe', peti single iz plošče 'Samo da prođe demokratija'. Režijski stolček je tokrat zasedel Hieronim Vilar, dolgoletni sodelavec režiserja Vena Jemeršića. Skupaj jim je uspelo ohraniti pravo mero tragikomičnosti, ki preveva mnoge spote, ki so jih Zakloniščarji v preteklosti posneli z legendarnim režiserjem.

Zaklonišče prepeva so pred kratkim predstavili novo skladbo 'Još uvek pomislim na tebe'; peti single iz plošče 'Samo da prođe demokratija'. S to ploščo, na kateri prevladujejo ljubezenske skladbe, so se Zakloniščarji v marsikaterih očeh predstavili drugače; pametne glave kimajo, da so fantje zdaj zrel bend, saj se počasi pomikajo proti in preko štiridesetih. Z novim albumom so zvokovn stopili v korak s časom, vendar kljub občasnemu spogledovanju z novejšimi glasbenimi smernicami ostajajo zvesti svoji rokerski tradiciji. 'Još uvek pomislim na tebe' pa je skladba, v kateri se Zaklonišče prepeva obrača nazaj. Časi vizionarstva so mimo, ostalo je le še nostalgično obračanje v preteklost. Pomislite kdaj nanjo?

Videospot za skladbo 'Još uvek pomislim na tebe' si lahko ogledate spodaj.

Priporočamo