Zali in Gašperju se je uresničila še ena želja

28. 2. 2020
Deli
Zali in Gašperju se je uresničila še ena želja (foto: Alesh Maatko)
Alesh Maatko

Leto dni po zmagi na Emi sta naša evrovizijska predstavnika Zala in Gašper v glasbi naredila še korak dlje. Prikupna glasbenika sta namreč izdala svoj prvi album, na kar sta izjemno ponosna.

Na koncertu, ki se je odvil v Kinu Šiška, sta tako predstavila pesmi iz novega albuma, seveda pa nista pozabila niti na evrovizijsko pesem Sebi, ki jo je skupaj z njima, kot gost večera, zapel voditelj Eme 2020 ter vsestransko nadarjeni umetnik Klemen Slakonja. Publika je bila tudi tokrat več kot navdušena, prav tako pa Zala in Gašper, ki jima je tako uspel še en veliki met. Glasbenika sta presrečna tudi zaradi tega, ker sta, kot sta nam zaupala, v vsako pesem vložila ogromno truda, poleg tega pa bosta tudi v bodoče ustvarjala glasbo za čim širši krog poslušalcev.

Spomnimo. Elektro pop dvojec zalagasper, ki ga sestavljata pevka Zala Kralj in multiinstrumentalist Gašper Šantl, sta se širši javnosti prvič predstavila z uspešnico Valovi, ki je obveljala za domačo skladbo predlanskega leta – to je potrdil tudi prejem glasbene nagrade zlata piščal. Od izida skladbe Valovi sta napisala še uspešnice Baloni, S teboi in Sebi, ki je mlada ustvarjalca popeljala čez peščene plaže Tel Aviva, kjer sta nas zastopala na izboru za pesem Evrovizije 2019, kjer sta osvojila 15. mesto.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Včeraj sta @zalagasper predstavila svoj prvi album v @kinosiska. Kot gost se jima je na odru pridružil @klemenslakonja!💙👍#concert #new #album #sebi @eurovision

A post shared by EMA - Eurovision Slovenia (@emaevrovizija) on

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik