Žan Serčič na svoj rojstni dan predstavlja novo pesem!

13. 5. 2015

Talentiran slovenski glasbenik, ki sam piše svoje pesmi ('To poletje', 'Za božič z mano si', 'Zate', s pesmijo 'Ljubezen na prvi pogled' je sodeloval na Melodijah morja in sonca 2013) in je en redkih fantov, ki navdušuje s kitaro v roki, po krajšem glasbenem premoru ob rojstnem dnevu predstavlja novo pesem – 'Sateliti'.

Tudi tokrat je Žan napisal besedilo in glasbo, ter odigral na vse instrumente, ki jih slišimo v pesmi 'Sateliti', odpel pa je tudi spremljevalne vokale. Pri produkciji pesmi mu je pomagal dolgoleten prijatelj in producent Martin Lesjak, ki Žana spremlja vse od udeležbe v oddaji Slovenija ima talent, v kateri je pred štirimi leti uvrstil v finalno oddajo.

Videospot je Žan ustvaril skupaj z Tonijem Konradom in Nejcem Švarcem, snemali pa so ga v okolici Lenarta.

Ob izidu pesmi 'Sateliti' je Žan povedal »Pesem je polna metafor, tako da dopušča različne smeri interpretacije. 'Sateliti' je lahkotna pop pesem, rdeča nit pa so priljubena dekleta okoli katerih je vedno veliko fantov. ...« in ob tem še razložil glasbeni premor: »Upal sem, da bom pesem predstavil že lansko leto, vendar sem jo želel studijsko dodelati do potankosti.«

Žan je pesem premierno predstavil že na izboru Mistra Slovenije 2015 v ljubljanskem Cirkusu, priljubljenem zbirališču zabave željnih in prisotne popolnoma navdušil.

P.S. Prav danes, 13. maja, se je Žan poslovil tudi od svojih najstniških let, saj praznuje 20. rojstni dan! Vse najboljše!

Značke: Žan Serčič