Zaroka v Bitki parov? Bojda je zaročni prstan stal le 10 evrov!

Zaroka v Bitki parov? Bojda je zaročni prstan stal le 10 evrov! (foto: Pop tv) Pop tv
13. 5. 2016

Resničnostni šov Bitka parov drvi proti velikemu finalu, iz katerega bo zmagovalec odnesel zajeten kupček denarja, ki pa z vsako zmago še vedno raste.

Pari imajo na svojih računih že prek 40.000 evrov, a jih čakajo še tri oddaje.

V prejšnji oddaji so se že malce bolj opogumili in stavili večje vsote denarja, večinoma vsi prek 4000 evrov. Vsem, razen Aleša in Tanje, ki ji ni uspelo opraviti naloge, je uspelo zneske podvojiti. Osmoljenca sta se z 800 evri, ki sta ju na koncu z uspešno opravljeno Alešovo nalogo le podvojila, tako znašla na repu lestvice in sta zato zdaj tudi nominirana.

V današnji oddaji pa se bo eden od parov tudi poslovil. A bolj kot slovo, bo gledalcem in tekmovalcev solze v oči priklicala romantična poteza enega od tekmovalcev. Tekmovalec se je namreč odločil, da bo svojo drago zaročil kar pred televizijskimi kamerami.

Na POP TV nam še niso želeli razkriti, kdo je pokleknil, a nam je svoje pogled na zaroko, ki je tudi njemu malce orosila oči, zaupal voditelj Klemen Bučan: "Ko smo izvedeli, da želi tekmovalec zaprositi svojo drago, smo bili kar mal presenečeni, saj očitno tudi on tega ni planiral, saj bi s seboj imel prstan. Ker ga ni imel, sva z maskerko Laro prosto popoldne izkoristila za obisk mesta, kjer sva "sponzorirala" zaroko in kupovala prstan. Bilo je kar hecno, ko je Lara pomerjala in sem jaz komentiral, saj so prodajalci verjetno mislili, da bom jaz zaročil njo in da sem kar škrt, saj je bil proračun za prstan 10 evrov. Ko je prišlo do trenutka zaroke, je bilo kljub kameram in temu, da smo nekateri vedeli, da se bo to zgodilo, zelo čustveno. Čeprav je bil tudi zame trenutek zelo čustven, nisem jokal tako kot večina, tudi za kamerami, sem pa vseeno malo začutil v želodcu ta trenutek, ki je bil lep. Love is in the air."

Čeprav na POP TV niso želeli izdati, kateri moški je pokleknil, pa vseeno sumimo Tanjinega Aleša, saj je le ta v promocijskem spotu na samih nominacijah vstal in Tanjo prijel za roko, poleg tega pa je v istem videu Tanja priznala, da seksata brez zaščite, tako da obstaja precejšnja verjetnost, da je noseča.